A memória javító, emlékezet javító tea, vérkeringést és agyi vérellátást fokozó hatású, ezért fogyasztását az emlékezőképesség javítására, tanulási zavarokra, tanulási nehézségekre ajánljuk.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék
  • 3 bögre/nap esetén: 9 x 60 g teakeverék

3900 Ft

Kiszerelés: 1x60g
1db 60g-os teakeverék kb. 1 havi mennyiség - napi 1 bögrével számolva
Egységár: 65,00 Ft/g

Webáruházunkban csak magánszemélyként tud vásárolni! Céges vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot itt

Leírás

Mikor ajánljuk a Memória társa teakeveréket – a memória javító és emlékezet javító teát?

A memória javító tea (emlékezet javító) fogyasztása ajánlott: gyenge emlékezőképesség, agyi keringészavar, memória javítás, idegrendszer támogatás, értisztítás, érelmeszesedés kiegészítő kezelésére, emlékezőképesség javítására.

Ez a memória tea a gondolkodási folyamaton belül a megtanult információk beépítését, elmélyítését és felszínre hozását egyaránt elősegítheti.

“Azt a betyárját, hm… miért is mentem be a konyhába, immár harmadszor vagy nem is tudom hányadszor?! Elfelejtettem, kihagy a memóriám…”

Összetevők

Memória társa teakeverék memória- és emlékezet javító tea összetevői: szurokfű virágos hajtás, mezei zsurló meddő hajtás, borsmentalevél, citromfű- és nagy csalánlevél, málnalevél, nyírfalevél.

Figyelmeztetések, ellenjavallat

Figyelem! Szív- vagy veseelégtelenség esetében, várandósság idején vagy szoptatás illetve 12 éves kor alatt másik memória javító gyógynövényes teát állítunk össze!

Ha a figyelmeztető szövegben leírtak kapcsán bizonytalan, hogy fogyaszthatja-e ezt a teát, kérje segítségünket, hogy személyre szabott teakeverékét összeállíthassuk.

Ajánlott alapteakúra

Három havi alapteakúra ajánlott emlékezőképesség és elmefrissítés céljából napi 1-2, súlyosabb memóriazavar esetében 3 csészével.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék
  • 3 bögre/nap esetén: 9 x 60 g teakeverék
Mit jelent, hogy az "Ajánlott alapteakúra: 3 hónap"?

Három hónap teázás után érdemes megnéznünk, honnét-hova jutottunk el az öngyógyulásban illetve az állapotjavulásban (szakorvosi vizsgálat, kontroll ultrahang, illetőleg a közérzetben, a kísérő tünetek enyhülésében vagy megszűnésében). Ezt követően lehet megalapozottan dönteni a további gyógynövényes teakúráról. Ezért is köszönjük, ha visszajeleznek nekünk állapotváltozásukról.

Elkészítés, adagolás

A memória, emlékezet javító tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 csapott evőkanál teafüvet, 10 percig lefedni, szűrni. 1-3 bögre/nap.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A gyógynövényes teakeverékek és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.