Mikor ajánljuk a Nap ébredése teakeveréket: a mezők illata. Napcsalogató tea – minden, ami tavasz!

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék
  • 3 bögre/nap esetén: 9 x 60 g teakeverék

3900 Ft

Kiszerelés: 1x60g
1db 60g-os teakeverék kb. 1 havi mennyiség - napi 1 bögrével számolva
Egységár: 65,00 Ft/g

Webáruházunkban csak magánszemélyként tud vásárolni! Céges vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot itt

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A Nap ébredése teakeverékünk a belső Napod táplálja, erőt, lendületet és bátorságot ad a dinamikus és tisztább újjászületéshez. A belső Napod is ébredjen! Kávé helyett ajánljuk! Reggel egy kakukkfüves frissítő teakeverékkel is kezdheted a napot.

Az apróbojtorjánról kis videónkban is hallhatsz részletesebben.

Nagy kedvencünk a kakukkfű, nem csak nagy timol tartalma, így erős fertőtlenítő hatása miatt. Az ezernyi apró virág a kicsi, de mégis erős és télálló növényen minden virágzáskor lenyűgöző.

Összetevők

A gyógynövényes tea összetevői: mezei- és kerti kakukkfű virágos hajtás, apróbojtorján virágos hajtás, mezei zsurló meddő hajtás, hársfavirág, csipkerózsa áltermés, málnalevél.

Figyelmeztetések, ellenjavallat

Figyelem! Áldott állapotban illetve szoptatás és 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket készítünk! Szív- vagy veseelégtelenség és/vagy pajzsmirigy túlműködésnél másik teát adunk!

Ha a figyelmeztető szövegben leírtak kapcsán bizonytalan, hogy fogyaszthatja-e ezt a teát, kérem írjon e-mailt, hogy megalapozottan ki tudjuk választani az Önnek megfelelőt.

Ajánlott alapteakúra

Három havi alapteakúra ajánlott napi 1-2 csészével, ha finom és frissítő teával akar leszokni a kávéról és mellette a szervezete védekező rendszerét is támogatni szeretné.

Ha komoly kávéfüggő, akkor ihat, akár napi 3 csésze teát is.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék
  • 3 bögre/nap esetén: 9 x 60 g teakeverék
Mit jelent, hogy az "Ajánlott alapteakúra: 3 hónap"?

Három hónap teázás után érdemes megnéznünk, honnét-hova jutottunk el az öngyógyulásban illetve az állapotjavulásban (szakorvosi vizsgálat, kontroll ultrahang, illetőleg a közérzetben, a kísérő tünetek enyhülésében vagy megszűnésében). Ezt követően lehet megalapozottan dönteni a további gyógynövényes teakúráról. Ezért is köszönjük, ha visszajeleznek nekünk állapotváltozásukról.

Elkészítés, adagolás

Teakeverék elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 csapott evőkanál teafüvet, 10 percig lefedni, szűrni. 1-3 bögre/nap.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A gyógynövényes teakeverékek és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.