A Tavasz ereje teakeverék tisztító, méregtelenítő, salaktalanító tea.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék

3900 Ft

Kiszerelés: 1x60g
1db 60g-os teakeverék kb. 1 havi mennyiség - napi 1 bögrével számolva
Egységár: 65,00 Ft/g

Webáruházunkban csak magánszemélyként tud vásárolni! Céges vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot itt

Leírás

Tavasz ereje teakeverék gyógynövényes összetevői tisztító, salaktalanító, méregtelenítő és erősítő hatásúak. A tisztulás, a testi-lelki-szellemi erősödésnek és újjászületésnek egyaránt alapja.

Összetevők

Tavasz ereje gyógynövényes tea összetevői: csalán, málnalevél, apróbojtorján, kakukkfű, aranyvesszőfű, gyermekláncfű levél (pitypang levél), citromfű.

Figyelmeztetések, ellenjavallat

Figyelem! Áldott állapotban, szoptatás idején, 12 éves kor alatt, továbbá szív- vagy veseelégtelenség esetén másik teakeveréket adunk!

Ha a figyelmeztető szövegben leírtak kapcsán bizonytalan, hogy fogyaszthatja-e ezt a teát, kérem írjon e-mailt, hogy megalapozottan ki tudjuk választani az Önnek megfelelőt.

Ajánlott alapteakúra

Három havi alapteakúra ajánlott napi 1 csészével.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
Mit jelent, hogy az "Ajánlott alapteakúra: 3 hónap"?

Három hónap teázás után érdemes megnéznünk, honnét-hova jutottunk el az öngyógyulásban illetve az állapotjavulásban (szakorvosi vizsgálat, kontroll ultrahang, illetőleg a közérzetben, a kísérő tünetek enyhülésében vagy megszűnésében). Ezt követően lehet megalapozottan dönteni a további gyógynövényes teakúráról. Ezért is köszönjük, ha visszajeleznek nekünk állapotváltozásukról.

Elkészítés, adagolás

A Tavasz ereje tisztító teakeverék elkészítése: 3 dl vízzel forrázni 1 csapott evőkanál teafüvet, 10 percig lefedni, szűrni. Reggel éhgyomorra 1 bögre/nap.

Életmódtanácsok

A Tavasz

“A Nap rejtélyéről szóló régi hagyományokra emlékeztetett: a tavasz első napjának első napsugara (valójában ez az év első napja) magával hozza az új, a tiszta és a jó különös erejét. Hosszú idő után ez az első fellélegzés, a hosszan tartó sötétség után ez az első fénysugár.

A szépség értékére emlékeztetett, de nem valamiféle hivalkodó, hanem visszafogott, sejtelmes szépségére: tavaszias, zsendülő, egyszerű és természetes. És felismertem benne a Tavaszt, a Nőt, a Szépséget, és hogy minden nőnek – hiszen lánya mind – utánoznia kellene Őt lélegzetelállító esztétikájában.

Az ébredés mosolyára emlékeztetett, amely olyan, mint a kisgyermek első mosolya, ahogy reggel kinyitja a szemét. Ó, milyen sokat ér a mosoly ebben a világban, amelyet a szenvedés és bántás dermesztő tele nyomorgat!

A kedves és gyöngéd tettek melegségére emlékeztetett; hogy van lehetőség segítenünk és támogatnunk mindenkit, akinek szüksége van rá; hogy ne takarékoskodjunk nemeslelkűségünkkel.”

Delia Steinberg Guzmán

Az idézet forrása : https://www.ujakropolisz.hu/cikk/tavasz

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A gyógynövényes teakeverékek és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.