A szervezet vértisztító, kiválasztó és méregtelenítő folyamatait segítheti a Vérünk szépsége teakeverék.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék

3900 Ft

Kiszerelés: 1x60g
1db 60g-os teakeverék kb. 1 havi mennyiség - napi 1 bögrével számolva
Egységár: 65,00 Ft/g

Webáruházunkban csak magánszemélyként tud vásárolni! Céges vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot itt

Leírás

Szervezetünk kiválasztó, méregtelenítő és salaktalanító szervrendszerei önmaguk is végzik ezt a tisztító folyamatot minden külső segítség nélkül, amíg bírják.

Időnként érdemes gyógynövényekkel is megtámogatnunk ezt a fontos tevékenységet. Ilyenkor javasoljuk a "Vérünk szépsége teakeveréket" inni, a máj, epeműködés, a bélrendszer, a nyirokrendszer, a vér- és az erek állapotának tisztítására.

Összetevők

A gyógynövényes tea összetevői: apróbojtorján virágos hajtás, mezei kakukkfű virágos hajtás, nagy csalánlevél, nyírfalevél, diólevél, gyermekláncfűlevél és kökényvirág.

Figyelmeztetések, ellenjavallat

Figyelem! Áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt másik teát javaslunk!

Ha a figyelmeztető szövegben leírtak kapcsán bizonytalan, hogy fogyaszthatja-e ezt a teát, kérem írjon e-mailt, hogy megalapozottan ki tudjuk választani az Önnek megfelelőt.

Ajánlott alapteakúra

Három havi alapteakúra ajánlott napi 1 csészével.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
Mit jelent, hogy az "Ajánlott alapteakúra: 3 hónap"?

Három hónap teázás után érdemes megnéznünk, honnét-hova jutottunk el az öngyógyulásban illetve az állapotjavulásban (szakorvosi vizsgálat, kontroll ultrahang, illetőleg a közérzetben, a kísérő tünetek enyhülésében vagy megszűnésében). Ezt követően lehet megalapozottan dönteni a további gyógynövényes teakúráról. Ezért is köszönjük, ha visszajeleznek nekünk állapotváltozásukról.

Elkészítés, adagolás

Teakeverék elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teafüvet, 10 percig lefedni, szűrni. Reggel éhgyomorra 1 bögre/nap.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A gyógynövényes teakeverékek és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.