Gyógynövényes teakeverék súlyfelesleg, fogyókúra, alakformálás esetére.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék
  • 3 bögre/nap esetén: 9 x 60 g teakeverék

3900 Ft

Kiszerelés: 1x60g
1db 60g-os teakeverék kb. 1 havi mennyiség - napi 1 bögrével számolva
Egységár: 65,00 Ft/g

Webáruházunkban csak magánszemélyként tud vásárolni! Céges vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot itt

Leírás

Alakformáló társ teakeverék: akik nem elégedettek az alakjukkal, nekik kíván segíteni ez a komplex hatású hatású tea.

Étvágy- és gyomorsav csökkentő, sejteket tápláló, enyhe hashajtó és vízhajtó, rejtett ödémákat oldó teakeverék. A tea javasolt: fogyókúra, étvágycsökkentés, táplálás gyanánt, valamint ödéma, vízhajtás és vértisztítás céljából.

Figyelem! Ezt a teakeveréket a Máj, epe cimborája 1. máj és epeműködést, anyagcserét harmonizáló teakeverékünk után ajánljuk fogyasztani.

Az elhízás, súlyfelesleg kialakulása mögött több ok húzódhat meg. Ha a pajzsmirigyműködés, a székletürítés, a napi háromszori, mértéktartó, változatos és egészséges étkezés, a kellő folyadékbevitel, valamint a rendszeres napi mozgás, testedzés rendben van, akkor "felsőbb szinteken" kell keresnünk a testsúly gyarapodás kiváltó, fenntartó vagy időnként kiújuló okát. Ezek pedig az érzelmeink és gondolataink. Ez nem humbug. Vannak olyan előremutató megfigyelések, melyek figyelemre méltók. Az elhízásnak pontos biológiai értelme és szükségszerűsége van. Az sem véletlen, hogy mely testrészre hízik inkább az illető. Az agykérgi vezérlés nem véletlenül spájzol be, hozza létre túlzott mértékben a zsírpárnákat. A teaivás és a helyes étrendi, életvezetési szabályok betartása mellett segítővel érdemes megvizsgálni a lehetséges lelki okokat.

Javaslom vegye fel a kapcsolatot: Hegedűs Beatrix Recall Healing és Újmedicína konzulenssel: + 36 30 251 3277. Recall Healing (elváltozások lelki okai és feloldása), Újmedicína - Új Germán Orvostudomány (betegségek biologikus okai).

Összetevők

Alakformáló társ fogyókúrás tea összetevői: fehér akácvirág, nagy csalánlevél, fekete bodzavirág, apróbojtorján virágos hajtás, gyermekláncfűlevél (pitypang levél), mezei zsurló meddő hajtás, málnalevél, citromfűlevél, kökényvirág, csipkerózsa áltermés (csipkebogyó).

Figyelmeztetések, ellenjavallat

Figyelem! Szív- vagy veseelégtelenség, áldott állapot illetve szoptatás és 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javaslunk!

Ha a figyelmeztető szövegben leírtak kapcsán bizonytalan, hogy fogyaszthatja-e ezt a teát, kérje segítségünket, hogy személyre szabott teakeverékét összeállíthassuk.

Ajánlott alapteakúra

Három havi alapteakúra ajánlott napi 1-2 vagy akár 3 csészével.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék
  • 3 bögre/nap esetén: 9 x 60 g teakeverék
Mit jelent, hogy az "Ajánlott alapteakúra: 3 hónap"?

Három hónap teázás után érdemes megnéznünk, honnét-hova jutottunk el az öngyógyulásban illetve az állapotjavulásban (szakorvosi vizsgálat, kontroll ultrahang, illetőleg a közérzetben, a kísérő tünetek enyhülésében vagy megszűnésében). Ezt követően lehet megalapozottan dönteni a további gyógynövényes teakúráról. Ezért is köszönjük, ha visszajeleznek nekünk állapotváltozásukról.

Elkészítés, adagolás

Az alakformáló, fogyást elősegítő tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 csapott evőkanálnyit, 10 percig lefedni, szűrni. Étkezések előtt, ízesítés nélkül 1-3 bögre/nap.

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A gyógynövényes teakeverékek és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.