A Buksi simogató teakeverék segíthet fejfájás, migrén és testi-lelki görcsös állapotok esetén.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék
  • 3 bögre/nap esetén: 9 x 60 g teakeverék

3900 Ft

Kiszerelés: 1x60g
1db 60g-os teakeverék kb. 1 havi mennyiség - napi 1 bögrével számolva
Egységár: 65,00 Ft/g

Webáruházunkban csak magánszemélyként tud vásárolni! Céges vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot itt

Leírás

Egy fejfájásnak rendkívül sok oka lehet. Itt is igaz és szép út, ha önvizsgálatot tart a Jobbulni Vágyó. Ezzel érhető el hosszú távú és megnyugtató eredmény.

Ez a fejfájást és migrént oldó, csillapító tea önmagában is segíthet, de nem az a célunk, hogy "teafüggővé" váljon a beteg. Célunk inkább az, hogy rájöjjön mi az amit másként tehet, ezzel megelőzve a főfájást.

A magas vérnyomáson túl emésztési, máj-epe problémák és lelki nehézségek egyaránt állhatnak a fejfájás, migrén gyötrő tünetei mögött. A természetgyógyászati klinikum megfigyelései szerint a teában lévő gyógynövények valóban segíthetnek testi-lelki görcsös állapotok, fejfájás és migrén esetén.

A természetgyógyászati kutatások szerint a tea nyugtató, görcsoldó és enyhe vízhajtó hatással is rendelkezik. Illatos, finom gyógynövényes teakeverék. "Ha te változol, minden változik!"

Összetevők

Buksi simogató teakeverék összetevői: orbáncfű virágos hajtás, borsmentalevél, hársfavirág, mezei zsurló meddő hajtás, citromfűlevél, mezei kakukkfű virágos hajtás, levendulavirág.

Gyakori kérdés: a Buksi simogató teakeverék orbáncfüvet tartalmaz, ez nem okoz fényérzékenységet?

Az orbáncfű a teakeverékben nem okoz fényérzékenységet. A teakeverékek fogyasztásával a fényérzékenyítő hatás elérése lehetetlen, mert olyan kis mennyiségben van jelen az orbáncfű, így a Buksi simogató teakeverék nyugodtan és biztonsággal iható, nem fog fényérzékenységet okozni.

  • Csak abban az esetben okozhat fényérzékenységet az orbáncfű, ha az ajánlott napi adag (2-4 gramm) 30-50-szeresét visszük be a szervezetbe.
  • Ekkor az arra érzékeny, világosabb bőrű egyéneknél okozhat fényérzékenységet (fotoszenzibilitást).
  • Becslések szerint a fényérzékenyítő hatás kialakulásához a szokásos napi adag 30-50-szeresét kellene bevinni.
  • Vigyázni az orbáncfű kapszulákkal és az egyéb koncentrált orbáncfű kivonatok szedésével érdemes.

Figyelmeztetések, ellenjavallat

Figyelem! Áldott állapotban, szoptatás idején, 12 éves kor alatt, szív- vagy veseelégtelenségnél illetve hormontartalmú gyógyszer, antibiotikum, orális fogamzásgátló, hüvelygyűrű, protonpumpa-gátló, véralvadásgátló vagy pánikbetegségre szedett gyógyszer esetén másik teát javaslunk!

Egyéb gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra. Ez az időköz az étrend-kiegészítőkre, vitaminokra nem vonatkozik.

Ha a figyelmeztető szövegben leírtak kapcsán bizonytalan, hogy fogyaszthatja-e ezt a teát, kérem írjon e-mailt, hogy megalapozottan ki tudjuk választani az Önnek megfelelőt.

Ajánlott alapteakúra

Három havi alapteakúra ajánlott napi 1-2, esetenként 3 csészével.

Napi 1 csésze a fejfájás, migrén megelőzésére.

Két csészével igya ha már kialakultak ezek.

Három csészével akkor ajánljuk, ha már régebb óta küzd fejfájással vagy migrénnel, illetve azok intenzitása rendkívül erős.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék
  • 3 bögre/nap esetén: 9 x 60 g teakeverék
Mit jelent, hogy az "Ajánlott alapteakúra: 3 hónap"?

Három hónap teázás után érdemes megnéznünk, honnét-hova jutottunk el az öngyógyulásban illetve az állapotjavulásban (szakorvosi vizsgálat, kontroll ultrahang, illetőleg a közérzetben, a kísérő tünetek enyhülésében vagy megszűnésében). Ezt követően lehet megalapozottan dönteni a további gyógynövényes teakúráról. Ezért is köszönjük, ha visszajeleznek nekünk állapotváltozásukról.

Elkészítés, adagolás

A Buksi simogató teakeverék (fejfájás, fejgörcs, migrén esetére) elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 csapott evőkanál teafüvet, 10 percig lefedni, szűrni. 1-3 bögre/nap.

Életmódtanácsok

Hasznos tudnivalók az orbáncfűről

Az orbáncfűről részletesebben hallhatsz TV felvételünkön, 25 perc 5 másodperctől:

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A gyógynövényes teakeverékek és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.