Mikor javasoljuk a Torok gyengéd simogatása keverék ivását? Köhögés, megfázás, nátha, influenza esetén, köptető, izzasztó szándékkal.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék

3900 Ft

Kiszerelés: 1x60g
1db 60g-os teakeverék kb. 1 havi mennyiség - napi 1 bögrével számolva
Egységár: 65,00 Ft/g

Webáruházunkban csak magánszemélyként tud vásárolni! Céges vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot itt

Leírás

A teakeverékben lévő menták légúti- és szájüregi fertőtlenítők, fájdalomcsillapítók és köpetürítéssel járó köhögésre javasoltak, a borsmenta hörgtágító hatású, a bodzavirág és a hársfavirág hűléses állapotokban, köhögés, influenza esetén izzasztó, lázcsillapító, köptető és köhögéscsillapító, a fehérakác virága pedig ezek jótékony hatását felerősíti, a hársvirág még nyálkaoldó és enyhe nyugtató hatású.

Összetevők

Torok gyengéd simogatása gyógynövényes tea összetevői: fehér akácvirág, fodormentalevél, borsmentalevél, hársfavirág és fekete bodzavirág.

Figyelmeztetések, ellenjavallat

Figyelem! Hét éves kor alatt a “Csemete teakeveréket” javasoljuk, továbbá várandósság idején vagy szoptatás alatt másik gyógynövényes teát javaslunk!

Ha a figyelmeztető szövegben leírtak kapcsán bizonytalan, hogy fogyaszthatja-e ezt a teát, kérem írjon e-mailt, hogy megalapozottan ki tudjuk választani az Önnek megfelelőt.

Ajánlott alapteakúra

Napi 1-4 csészével nyugodtan és biztonsággal iható.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék
Mit jelent, hogy az "Ajánlott alapteakúra: 3 hónap"?

Három hónap teázás után érdemes megnéznünk, honnét-hova jutottunk el az öngyógyulásban illetve az állapotjavulásban (szakorvosi vizsgálat, kontroll ultrahang, illetőleg a közérzetben, a kísérő tünetek enyhülésében vagy megszűnésében). Ezt követően lehet megalapozottan dönteni a további gyógynövényes teakúráról. Ezért is köszönjük, ha visszajeleznek nekünk állapotváltozásukról.

Elkészítés, adagolás

A Torok gyengéd simogatása tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 csapott evőkanál teafüvet, 10 percig lefedni, szűrni. Sötét színű mézzel és citromlével ízesíthető. 1-4 bögre/nap.

Életmódtanácsok

A légutak gyógyterápiája otthon

Díjmentesen letölthető népi gyógymódok influenza szerű tünetek, köhögés, megfázás, láz esetére, immunrendszer természetes erősítésére:

A légutak gyógyterápiája otthon – népi orvoslásunk, gyógynövények, gyógyeledeleink

 

 

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A gyógynövényes teakeverékek és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.