Ez a tea a tüdőciszták lelki- és testi öngyógyulásának elősegítésére született.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék

3900 Ft

Kiszerelés: 1x60g
1db 60g-os teakeverék kb. 1 havi mennyiség - napi 1 bögrével számolva
Egységár: 65,00 Ft/g

Webáruházunkban csak magánszemélyként tud vásárolni! Céges vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot itt

Leírás

Mai tudásunk szerint lelki- és testi folyamataink együttesen hozzák létre a tüdőcisztákat és egyéb elváltozásokat. Ez a teakeverék az egészség testi-lelki szintjeit egyaránt támogatva elősegítheti az öngyógyulást illetve az állapotjavulást.

Összetevők

Tüdő társa 2. teakeverék összetevői: kerti- és mezei kakukkfű virágos hajtás, mezei zsurló meddő hajtás, fekete bodzavirág, apróbojtorján-, orbáncfű-, szurokfű- és palástfű virágos hajtás, körömvirág, citromfűlevél.

Gyakori kérdés: a Tüdő társa 2. teakeverék orbáncfüvet tartalmaz, ez nem okoz fényérzékenységet?

Az orbáncfű a teakeverékben nem okoz fényérzékenységet. A teakeverékek fogyasztásával a fényérzékenyítő hatás elérése lehetetlen, mert olyan kis mennyiségben van jelen az orbáncfű, így a Tüdő társa 2. teakeverék nyugodtan és biztonsággal iható, nem fog fényérzékenységet okozni.

  • Csak abban az esetben okozhat fényérzékenységet az orbáncfű, ha az ajánlott napi adag (2-4 gramm) 30-50-szeresét visszük be a szervezetbe.
  • Ekkor az arra érzékeny, világosabb bőrű egyéneknél okozhat fényérzékenységet (fotoszenzibilitást).
  • Becslések szerint a fényérzékenyítő hatás kialakulásához a szokásos napi adag 30-50-szeresét kellene bevinni.
  • Vigyázni az orbáncfű kapszulákkal és az egyéb koncentrált orbáncfű kivonatok szedésével érdemes.

Figyelmeztetések, ellenjavallat

Figyelem! Áldott állapotban, szoptatás idején, 12 éves kor alatt továbbá szív- vagy veseelégtelenségnél, pajzsmirigy-túlműködésnél illetve hormontartalmú gyógyszer, antibiotikum, orális fogamzásgátló, hüvelygyűrű, protonpumpa-gátló, véralvadásgátló illetve pánikbetegségre szedett gyógyszer esetén másik teát javaslunk!

Egyéb gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra. Ez az időköz az étrend-kiegészítőkre, vitaminokra nem vonatkozik.

Ha a figyelmeztető szövegben leírtak kapcsán bizonytalan, hogy fogyaszthatja-e ezt a teát, kérem írjon e-mailt, hogy megalapozottan ki tudjuk választani az Önnek megfelelőt.

Ajánlott alapteakúra

Három havi alapteakúra ajánlott, napi 2 csészével.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék
Mit jelent, hogy az "Ajánlott alapteakúra: 3 hónap"?

Három hónap teázás után érdemes megnéznünk, honnét-hova jutottunk el az öngyógyulásban illetve az állapotjavulásban (szakorvosi vizsgálat, kontroll ultrahang, illetőleg a közérzetben, a kísérő tünetek enyhülésében vagy megszűnésében). Ezt követően lehet megalapozottan dönteni a további gyógynövényes teakúráról. Ezért is köszönjük, ha visszajeleznek nekünk állapotváltozásukról.

Elkészítés, adagolás

A Tüdő társa 2. teakeverék elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni egy evőkanál teafüvet, 15 percig lefedni, szűrni. Éhgyomorra vagy bármely főétkezés előtt legalább fél órával igya. 1-3 bögre/nap.

 

Életmódtanácsok

Tüdőciszta okai lehetnek érzelmi, gondolati oldalon

“Félelem más, szeretett személy halálától: egy ciszta vagy egy folt a tüdőn
Félelem a saját halálomtól több ciszta, több folt a tüdőn.
Félelem attól, hogy szenvedni fogok halálom pillanatában: A tüdő felső részén számos nagyobb folt, az alsó részén pedig kisebb foltok.”
(Forrás: Gilbert Renaud: Recall Healing – Az egészség piramisa című könyv).

Az ősi, tradicionális kínai orvoslás (Hagyományos Kínai Orvoslás – HKO) tanítása szerint a tüdő a szomorúság, a bánat és az emberi kapcsolatok szerve.

Tanácsaim
Lazítani, lassítani, lágyulni, nem “rágörcsölni” dolgokra. Pihenni, többet örülni, kibeszélni a félelmet, az aggódást és igyekezni megnyugodni.

Több betegség, működési zavar illetve elváltozás esetén lehetőség van személyre szabott teakeverék készítését kérni!

“Az ember legjobb gyógyszere az ember maga. A legnagyszerűbb gyógymód a szeretet.” Paracelsus

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A gyógynövényes teakeverékek és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.