Mit hoz a jövő teakeverék pajzsmirigy alulműködés, pajzsmirigy túlműködés, pajzsmirigy ciszta, a pajzsmirigy autoimmun betegsége és göbösödés esetére javasolt gyógynövényes teakeverék.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék
  • 3 bögre/nap esetén: 9 x 60 g teakeverék

3900 Ft

Kiszerelés: 1x60g
1db 60g-os teakeverék kb. 1 havi mennyiség - napi 1 bögrével számolva
Egységár: 65,00 Ft/g

Webáruházunkban csak magánszemélyként tud vásárolni! Céges vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot itt

Leírás

A Mit hoz a jövő teakeverék pajzsmirigytea segíthet a “bennünk lévő orvosnak” – ahogy Hippokratész fogalmaz- a pajzsmirigyműködést harmonizálni. A teakeverék akár gyógyszer mellett is biztonsággal iható, nem áll fenn gyógynövény és gyógyszer kölcsönhatás.

Összetevők

Mit hoz a jövő teakeverék – a pajzsmirigyműködés zavaraira összeállított gyógynövényes teakeverék –  összetevői: apróbojtorján-, közönséges galaj-, szurokfű- és tejoltó galaj virágos hajtás, körömvirág, citromfű- és csalánlevél.

Figyelmeztetések, ellenjavallat

Figyelem! Áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt másik teát javaslunk!

Ha a figyelmeztető szövegben leírtak kapcsán bizonytalan, hogy fogyaszthatja-e ezt a teát, kérem írjon e-mailt, hogy megalapozottan ki tudjuk választani az Önnek megfelelőt.

Ajánlott alapteakúra

Három havi alapteakúra ajánlott, napi 1-2, esetenként 3 csészével.

Napi 1 csészével a pajzsmirigy karbantartására.

Napi 2 csészével fogyassza: pajzsmirigy-alulműködés, pajzsmirigy-túlműködés, pajzsmirigy-ciszta, a pajzsmirigy autoimmun betegsége és göbösödés esetén.

Napi 3 csészényit igyon belőle, ha a felsorolt pajzsmirigy betegségeknél a panaszok felerősödtek.

Ajánlott alapteakúra: 3 hónap
  • 1 bögre/nap esetén: 3 x 60 g teakeverék
  • 2 bögre/nap esetén: 6 x 60 g teakeverék
  • 3 bögre/nap esetén: 9 x 60 g teakeverék
Mit jelent, hogy az "Ajánlott alapteakúra: 3 hónap"?

Három hónap teázás után érdemes megnéznünk, honnét-hova jutottunk el az öngyógyulásban illetve az állapotjavulásban (szakorvosi vizsgálat, kontroll ultrahang, illetőleg a közérzetben, a kísérő tünetek enyhülésében vagy megszűnésében). Ezt követően lehet megalapozottan dönteni a további gyógynövényes teakúráról. Ezért is köszönjük, ha visszajeleznek nekünk állapotváltozásukról.

Elkészítés, adagolás

A pajzsmirigy támogató tea elkészítési módja:
A teából forrázatot készítünk. 3 dl forrásban lévő vízzel öntsünk le 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig áztassuk fedő alatt, majd szűrjük le.

Adagolás:
Naponta két-három bögrével melegen, ízesítés nélkül, ha megoldható étkezés előtt legalább fél órával fogyasszuk. Javasolt időpontok: bármely főétkezés előtt, de legjobb reggel éhgyomorra és/vagy 19-20 óra között.

Életmódtanácsok

Pajzsmirigy természetes kezelése testi, lelki szinten

A teakeverék fogyasztása mellett a pajzsmirigy öngyógyulását, természetes harmonizálását elősegíthetik testi-lelki tanácsaink
https://gyogynoveny-eger.hu/szakmai-cikk/pajzsmirigy-termeszetes-kezelese-etrenddel-gyogynovenyek-pajzsmirigy-alulmukodesre/

Személyre szabott teakeverék készítés

Vannak olyan esetek, ahol az egészségügyi állapot, a gyógyszerek szedése illetve a felvett Covid-védőoltások indokolttá és célszerűbbé tehetik személyre szabott teakeverék elkészítését, fogyasztását.

Figyelem!
A gyógynövényes teakeverékek és az életmód tanácsok a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, a gyógyszeres vagy egyéb szakorvosi kezelést nem helyettesíthetik.