6. Mit hoz a jövő teakeverék

Mit hoz a jövő teakeverék pajzsmirigy alulműködés, pajzsmirigy túlműködés, pajzsmirigy ciszta, a pajzsmirigy autoimmun betegsége és göbösödés esetére javasolt gyógynövényes teakeverék

Ez a pajzsmirigytea segíthet a “bennünk lévő orvosnak” – ahogy Hippokratész fogalmaz- a pajzsmirigyműködést harmonizálni. A teakeverék akár gyógyszer mellett is biztonsággal iható, nem áll fenn gyógynövény és gyógyszer kölcsönhatás.

A teakeverék fogyasztása mellett a pajzsmirigy öngyógyulását, természetes harmonizálását elősegíthetik testi-lelki tanácsaink
https://gyogynoveny-eger.hu/szakmai-cikk/pajzsmirigy-termeszetes-kezelese-etrenddel-gyogynovenyek-pajzsmirigy-alulmukodesre/

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Mit hoz a jövő teakeverékből javasolt alapteakúra: három hónap.
A pajzsmirigy autoimmun betegsége (Hashimoto-thyreoiditis lymphocytás vagy autoimmun thyreoiditis), valamint pajzsmirigy göbösödés illetve a pajzsmirigy cisztás elváltozása esetén
Napi két bögrével javallott a teát inni: ez 6 zacskó x 2700 Ft/ 6 x 60 gramm teakeveréket jelent. Ára: 16.200 Ft + szállítási díj.
Előreutalásnál: 17.800 Ft utalandó.
Utánvétes fizetésnél: 18.150 Ft.

BANKI ADATOK UTALÁSHOZ

Három hónap elteltével meglátjuk honnét-hová jutottunk el az öngyógyulásban, állapotjavulásban, tünetek megszűnésében illetve enyhülésében. (Szakorvosi kontroll vizsgálat, ultrahang, vérvétel…)
Három hónap után is biztonsággal tovább fogyasztható a Mit hoz a jövő teakeverék, már amennyiben továbbra is szükséges a gyógytea fogyasztása.

A gyógynövényes teakúráinkról pozitívak a visszajelzések, ám az öngyógyulási idő személyenként eltérő, ahogy az emberek életvitele testi-, érzelmi- és gondolati szinten is különböző.
Tapasztalataink szerint a pajzsmirigy működés harmonizálása négy-kilenc hónap között mozog, bár sok esetben voltak rövidebb idő alatt eredmények.

A pajzsmirigy működés zavarai (pajzsmirigy alul- vagy túlműködés) illetve egyéb elváltozása esetében
Napi egy bögrével javasolt inni a teát.
Ez 3 zacskó x 2700 Ft/ 3 x 60 gramm teakeveréket jelent. Ára: 8100 Ft + szállítási díj.
Előreutalásnál: 9700 Ft utalandó. Utánvétnél: 10050 Ft.

 

A pajzsmirigyműködés zavaraira összeállított gyógynövényes teakeverék.
Mit hoz a jövő teakeverék összetevői:

körömvirág, apróbojtorján-, szurokfű-, közönséges és tejoltó galaj virágos hajtás, csalán- és citromfűlevél teakeveréke.

Mit hoz a jövő teakeverék: pajzsmirigy alulműködés, pajzsmirigy túlműködés és göbösödés esetére javasolt gyógynövényes teakeverék

Mit hoz a jövő teakeverék: pajzsmirigy alulműködés, pajzsmirigy túlműködés, göbök vagy Hashimoto pajzsmirigy betegség esetére javasolt gyógynövény teakeverék

A pajzsmirigy támogató tea elkészítési módja:

A teából forrázatot készítünk. 3 dl forrásban lévő vízzel öntsünk le 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig áztassuk fedő alatt, majd szűrjük le. Naponta két-három bögrével melegen, ízesítés nélkül, ha megoldható étkezés előtt legalább fél órával fogyasszuk. Javasolt időpontok: bármely főétkezés előtt, de legjobb reggel éhgyomorra és/vagy 19-20 óra között.

Figyelem! Áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt másik teát javaslunk!

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Ez is érdekelhet...