Gyógytea cukorbetegségre Milyen gyógytea iható cukorbetegség esetén és a cukorbetegség szövődményeire?

Gyógynövényes teakeverék rendelés 1-es és 2-es típusú cukorbetegségre

A cukorbetegség kutatása nyomán az 1-es és 2-es típusú cukorbetegek segítésére megszületett a négy havi 4 x 60 gramm kiszerelésű teakeverék cukorbetegek részére. A cukorbetegségre ható gyógynövények kutatómunkájában belgyógyász szakorvos, természetgyógyászok, biológus, pszichológus, filozófus, tanár és gyógynövény-őstermelő vett részt. E négy havi adagon túl a cukorbetegség szövődményeire külön született egy speciális gyógynövényes teakeverék: “Szemünk világa” néven.

Tájékoztatás! A cukorbetegek teakeverékei után (zárójelben) feltüntetett állapotok, betegségek fennállásakor a teákból olyat állítunk össze, ami biztonsággal alkalmazható szív- vagy veseelégtelenség, digoxin tartalmú szívgyógyszer szedése illetve áldott állapot, szoptatás idején, továbbá 12 éves kor alatt! Ezt az igényt kérjük tearendeléskor jelezd felénk!

Figyelem! A cukorbetegek részére ajánlott gyógyteák, az oldalon található gyógynövényes teakeverék kúra nem helyettesíti a szakorvosi vizsgálatokat, a felírt gyógyszerek szedését, inzulin adását, sem a rendszeres vércukorszint ellenőrzést, sem pedig a mértéktartó, változatos diabetikus által javasolt étrendet.

 

1. hónap: Tiszta vízű patak gyógynövényes teakeverék

Tiszta vízű patak gyógynövényes teakeverék összetevői: aranyvesszőfű (istápfű), málnalevél, csalán, citromfű, orbáncfű.

A tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig lefedni, szűrni. Napi adag: 1 bögre ajánlott reggel éhgyomorra vagy étkezés előtt legalább fél órával melegen, ízesítés nélkül!

Figyelem!
Áldott állapotban, szoptatás idején, 12 éves kor alatt továbbá szív- vagy veseelégtelenségnél illetve hormontartalmú gyógyszer, antibiotikum, orális fogamzásgátló, véralvadásgátló illetve pánikbetegségre szedett gyógyszer esetén másik teát javaslunk! Egyéb gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra. (Ez az időköz az étrend-kiegészítőkre, vitaminokra nem vonatkozik.)

2. hónap: Hit ereje gyógynövényes teakeverék

Hit ereje gyógynövényes teakeverék összetevői: feketeáfonya-levél, csalán, citromfű, orbáncfű, rozmaring.

A tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig lefedni, szűrni. Napi adag: 1 bögre ajánlott főétkezés után melegen, ízesítés nélkül!

Figyelem!
Áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt illetve hormontartalmú gyógyszer, antibiotikum, orális fogamzásgátló, véralvadásgátló illetve pánikbetegségre szedett gyógyszer esetén másik teát javaslunk! Egyéb gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra. (Ez az időköz az étrend-kiegészítőkre, vitaminokra nem vonatkozik.)

3. hónap: Belső vezető gyógynövényes teakeverék

Belső vezető gyógynövényes teakeverék összetevői: orbáncfű, borsmenta, csalán, szurokfű, citromfű.

A tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig lefedni, szűrni. Napi adag: 1 bögre ajánlott reggel éhgyomorra vagy étkezés előtt legalább fél órával melegen, ízesítés nélkül!

Figyelem!
Áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt illetve hormontartalmú gyógyszer, antibiotikum, orális fogamzásgátló, véralvadásgátló illetve pánikbetegségre szedett gyógyszer esetén másik teát javaslunk! Egyéb gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra. (Ez az időköz az étrend-kiegészítőkre, vitaminokra nem vonatkozik.)

4. hónap: Szerelem közelsége gyógynövényes teakeverék

Szerelem közelsége gyógynövényes teakeverék összetevői: eperfalevél, aranyvesszőfű, szurokfű, málnalevél, galagonya virágos hajtásvég, gyermekláncfű levél, orvosi zsálya.

A tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig lefedni, szűrni. Napi adag: 1 bögre ajánlott reggel éhgyomorra vagy étkezés előtt legalább fél órával  melegen, ízesítés nélkül!

Szív- vagy veseelégtelenség, illetve digoxin tartalmú szívgyógyszerek szedése, áldott állapot, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javaslunk!

* * * * *

Tearendelés, kérdések és díjmentes tanácsadás 1-es és 2-es típusú cukorbetegségre, a cukorbetegség szövődményeire, inzulinrezisztenciára
1. telefonon Rigó István fitoterapeuta természetgyógyász, gyógynövény-őstermelő: +36 20 386 04 78  (hétfőtől péntekig 7:30-14:00 óra között tudom fogadni a hívásokat)
2. e-mailen: atermeszeterejevel@gmail.com
E-mailen 5 munkanapon belül tudjuk a tanácsadást vállalni! Köszönjük megértő türelmét.

Gyógynövényes tea rendelhető cukorbetegség, cukorbetegség tünetei esetén
Tanácsadás 1-es és 2-es típusú cukorbetegségre, a cukorbetegség szövődményeire

Írj nekünk: kérdezz, kérd egyénre szabott díjmentes tanácsainkat vagy rendelj minőségi Rigó teát!

Teakeverék kúra cukorbetegségre, ára

  • Négy hónapos vagyis 4 x 60 gramm teakeverék kúra cukorbetegeknek, ára:
    10800 Ft + szállítási díj.
  • Egyenként is megrendelhetők a havi adagok
    • 1 havi adag: 2700 Ft/zacskó/60 gramm + szállítási díj.
    • A cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes teakeverék a “Szemünk világa” teakeverék: egy havi adag ára: 2700 Ft/zacskó/60 gramm + szállítási díj.

Banki adatok előreutaláshoz:

Mielőtt a banki utalást elindítja: FONTOS! Várja meg a rendelést visszaigazoló válaszlevelünket!
Ebben megtalálja az utaláshoz szükséges tudnivalókat: kedvezményezett neve, bankszámlaszám, és a kiszállítással kapcsolatos információkat is. Köszönjük!

Fizetési és szállítási információk »

Miben tud segíteni a négy havi teakeverék?

1-es és 2-es típusú cukorbetegség esetén e négy havi teakeverék?
Kattintson ide: Négy havi gyógynövényes teakeverék kúra cukorbetegség megelőzésére, természetes kiegészítő kezelésére

Gyógytea cukorbetegségre. Gyógyteák, gyógyteakeverék cukorbetegeknek.

Az 1-es és 2-es típusú cukorbetegeknek javasolt négy havi teakeverék. A teák egyenként is megvásárolhatók!

Cukorbetegek visszajelzései

Hálásan köszönjük a cukorbetegek visszajelzéseit a részükre kifejlesztett négy hónapos gyógynövényes tea keverékek hatásáról.
A cukorbetegek visszajelzéseiből párat közlünk: Elolvasom a cukorbetegek visszajelzéseit a teák hatásairól

Hol a helye a gyógyteáknak és a gyógynövényes teakeverékeknek a cukorbetegség természetes kezelésében?

A cukorbetegség és szövődményeinek természetes, kiegészítő kezelése gyógynövényes teával otthon.

cukorbetegségről
Cukorbetegség
Szemünk világa

Szemünk világa teakeverék

A cukorbetegség szövődményeinek megelőzésére, természetes kezelésére, a szervezet öngyógyító folyamatainak segítésére született a “Szemünk világa gyógynövényes teakeverék.”

Az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség szövődményeinek megelőzésére, kiegészítő kezelésére született teakeverék cukorbetegek részére.

Cukorbetegség szövődményei, cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes teakeverék

Cukorbetegség szövődményei, cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes teakeverék

 

Összetevői: körömvirág, galagonya virágos ágvég, gyermekláncfű levél, eperfalevél, aranyvesszőfű, apróbojtorján, csalán, mezei zsurló, bodzavirág, pásztortáska, csipkebogyó, orbáncfű.

A teakeverék a vérerek karbantartására, az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség érfalkárosító hatásainak megelőzésére és természetes, kiegészítő gyógynövényes kezelésére, továbbá a szív, az érrendszer, a máj, a csontrendszer, az ízületek, a szem és a vese működésének támogatására, védelmére.

Figyelem!
Áldott állapotban, szoptatás idején, 12 éves kor alatt továbbá szív- vagy veseelégtelenségnél, illetve digoxin tartalmú szívgyógyszer, továbbá hormontartalmú gyógyszer, antibiotikum, orális fogamzásgátló, véralvadásgátló illetve pánikbetegségre szedett gyógyszer esetén másik teát javaslunk! Egyéb gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra. (Ez az időköz az étrend-kiegészítőkre, vitaminokra nem vonatkozik.)

A cukorbetegség szövődményeire ajánlott gyógynövényes teakeverék a “Szemünk világa teakeverék” hogyan hat?

Cukorbetegség, cukorbetegség szövődményei. A cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes tea hatóanyagai és leírása


Rigó István fitoterapeuta természetgyógyász és gyógynövény-őstermelőtől díjmentes tanácsadás kérhető e-mailben vagy előzetes bejelentkezés után személyesen.

Amikor az egészségügyi állapot, a kapott gyógyszerek indokolttá és célszerűbbé teszik, kérésre személyre szabott teakeveréket készítünk.

50 féle hazai gyógynövénnyel dolgozunk, ezekből készülnek a Rigó teák. 30 féle teakeverék vásárolható meg. Teakeverékeinket személyre is szabjuk!

 

* * * * *

Cukorbetegek figyelem! Gyógytea cukorbetegségre, inzulinrezisztenciára, a cukorbetegség szövődményeire vagy cukorbetegség ellen? A cukorbetegség tünetei, az 1-es és a 2-es típusú cukorbetegség esetén javasolt gyógynövényes teák, gyógyteák, gyógytea keverékek fogyasztása nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség vagy a cukorbetegség tünetei esetén felírt gyógyszereket, inzulint csak a kezelőorvossal történő egyeztetés után javasoljuk csökkenteni vagy abbahagyni! A cukorbetegség, cukorbetegség tünetei kapcsán javasolt tea cukorbetegeknek, gyógynövényes teák, gyógyteák a betegségek megelőzésére és kiegészítő terápiaként alkalmazhatók.

1-es és 2-es típusú cukorbetegségre, a cukorbetegség tüneteire gyógytea?
Hangsúlyozzuk, hogy az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség gyógyítása és természetes kezelése során, ha a cukorbetegség tünetei megjelennek vagy már inzulinnal illetve gyógyszerrel kezelt cukorbetegség áll fenn, első teendő a cukorbeteg diéta, a cukorbeteg étrend összeállítása. “Életed az orvosságod” – ahogy dr. Oláh Andor orvos-természetgyógyász mondta.

A cukorbetegség tünetei kezelésekor és az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség gyógyításakor bármilyen természetes módszer, így a gyógytea, gyógyteák kiegészítő terápia lehet! A cukorbetegség kutatásának eredménye a négy havi vegyszermentes teakeverék cukorbetegeknek.

Rigó István fitoterapeuta természetgyógyász, gyógynövény-őstermelő: +36 20 386 04 78  (hétfőtől péntekig 7:30-14:00 óra között tudom fogadni a hívásokat)
Kistermelői regisztrációs szám: 09 T 299. Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszer-felügyeleti engedély szám: AA2242796. Rigó teák székhelye: 3300 Eger, Törvényház utca 25.