Gyógytea cukorbetegségre Milyen gyógytea iható cukorbetegség esetén és a cukorbetegség szövődményeire?

Gyógynövényes teakeverék rendelés 1-es és 2-es típusú cukorbetegségre

A cukorbetegség kutatása nyomán az 1-es és 2-es típusú cukorbetegek segítésére megszületett a négy havi 4 x 60 gramm kiszerelésű teakeverék cukorbetegek részére. A cukorbetegségre ható gyógynövények kutatómunkájában belgyógyász szakorvos, természetgyógyászok, biológus, pszichológus, filozófus, tanár és gyógynövény-őstermelő vett részt. E négy havi adagon túl a cukorbetegség szövődményeire külön született egy speciális gyógynövényes teakeverék: “Szemünk világa” néven.

Tájékoztatás! A cukorbetegek teakeverékei után (zárójelben) feltüntetett állapotok, betegségek fennállásakor a teákból olyat állítunk össze, ami biztonsággal alkalmazható szív- vagy veseelégtelenség, digoxin tartalmú szívgyógyszer szedése illetve áldott állapot, szoptatás idején, továbbá 12 éves kor alatt! Ezt az igényt kérjük tearendeléskor jelezd felénk!
Figyelem! A cukorbetegek részére ajánlott gyógyteák, az oldalon található gyógynövényes teakeverék kúra nem helyettesíti a szakorvosi vizsgálatokat, a felírt gyógyszerek szedését, inzulin adását, sem a rendszeres vércukorszint ellenőrzést, sem pedig a mértéktartó, változatos diabetikus által javasolt étrendet.

 

1. hónap: Tiszta vízű patak gyógynövényes teakeverék

Tiszta vízű patak gyógynövényes teakeverék összetevői: aranyvesszőfű (istápfű), málnalevél, csalán, citromfű, orbáncfű.

A tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig lefedni, szűrni. Napi adag: 1 bögre ajánlott reggel éhgyomorra vagy étkezés előtt legalább fél órával melegen, ízesítés nélkül!

Szív- vagy veseelégtelenség esetén, áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javaslunk! A tea fogyasztása és bármilyen gyógyszer bevétele között teljen el legalább két óra!

2. hónap: Hit ereje gyógynövényes teakeverék

Hit ereje gyógynövényes teakeverék összetevői: feketeáfonya-levél, csalán, citromfű, orbáncfű, rozmaring.

A tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig lefedni, szűrni. Napi adag: 1 bögre ajánlott főétkezés után melegen, ízesítés nélkül!

Áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javaslunk! A tea fogyasztása és bármilyen gyógyszer bevétele között teljen el legalább két óra!

3. hónap: Belső vezető gyógynövényes teakeverék

Belső vezető gyógynövényes teakeverék összetevői: orbáncfű, borsmenta, csalán, szurokfű, citromfű.

A tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig lefedni, szűrni. Napi adag: 1 bögre ajánlott reggel éhgyomorra vagy étkezés előtt legalább fél órával melegen, ízesítés nélkül!

Áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javaslunk! A tea fogyasztása és bármilyen gyógyszer bevétele között teljen el legalább két óra!

4. hónap: Szerelem közelsége gyógynövényes teakeverék

Szerelem közelsége gyógynövényes teakeverék összetevői: eperfalevél, aranyvesszőfű, szurokfű, málnalevél, galagonya virágos hajtásvég, gyermekláncfű levél, orvosi zsálya.

A tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig lefedni, szűrni. Napi adag: 1 bögre ajánlott reggel éhgyomorra vagy étkezés előtt legalább fél órával  melegen, ízesítés nélkül!

Szív- vagy veseelégtelenség, illetve digoxin tartalmú szívgyógyszerek szedése, áldott állapot, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javaslunk!

* * * * *

Tearendelés, kérdések és díjmentes tanácsadás 1-es és 2-es típusú cukorbetegségre, a cukorbetegség szövődményeire, inzulinrezisztenciára
1. telefonon Rigó István természetgyógyász tanuló, gyógynövény-őstermelő: +36 20 386 04 78
2. e-mailen: atermeszeterejevel@gmail.com
3. vagy az alábbi űrlapon keresztül.

Gyógynövényes tea rendelhető cukorbetegség, cukorbetegség tünetei esetén
Tanácsadás 1-es és 2-es típusú cukorbetegségre, a cukorbetegség szövődményeire

Írj nekünk: kérdezz, kérd egyénre szabott díjmentes tanácsainkat vagy rendelj minőségi Rigó teát!

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Név *

Email cím *

Mobilszám *

Tárgy *

Szállítási cím
(Rendelés esetén)

Üzenet *
(Tearendelés esetén kérjük itt írja meg a tea nevét!)

FIGYELEM! A kérdés vagy tearendelés elküldéséhez el kell fogani (be kell pipálni) a hozzájárulásokat is!

Teakeverék kúra cukorbetegségre, ára

Áraink BRUTTÓ árak, amelyek tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t is!

 • Négy hónapos vagyis 4 x 60 gramm teakeverék kúra cukorbetegeknek, ára:
  10800 Ft + szállítási díj.
 • Egyenként is megrendelhetők a havi adagok
  • 1 havi adag: 2700 Ft/zacskó/60 gramm + szállítási díj.
  • A cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes teakeverék a “Szemünk világa” teakeverék: egy havi adag ára: 2700 Ft/zacskó/60 gramm + szállítási díj.

Banki adatok előreutaláshoz:

 • Kedvezményezett neve: RIGÓ TEAHÁZ Kft.
 • Bankszámlaszám: 10401141-50526856-77771008
 • Bank neve: K&H Bank

Fizetési és szállítási információk »

Miben tud segíteni a négy havi teakeverék?

1-es és 2-es típusú cukorbetegség esetén e négy havi teakeverék?
Kattintson ide: Négy havi gyógynövényes teakeverék kúra cukorbetegség megelőzésére, természetes kiegészítő kezelésére

Gyógytea cukorbetegségre. Gyógyteák, gyógyteakeverék cukorbetegeknek.

Az 1-es és 2-es típusú cukorbetegeknek javasolt négy havi teakeverék. A teák egyenként is megvásárolhatók!

Cukorbetegek visszajelzései

Hálásan köszönjük a cukorbetegek visszajelzéseit a részükre kifejlesztett négy hónapos gyógynövényes tea keverékek hatásáról.
A cukorbetegek visszajelzéseiből párat közlünk: Elolvasom a cukorbetegek visszajelzéseit a teák hatásairól

Hol a helye a gyógyteáknak és a gyógynövényes teakeverékeknek a cukorbetegség természetes kezelésében?

A cukorbetegség és szövődményeinek természetes, kiegészítő kezelése gyógynövényes teával otthon.

cukorbetegségről
Cukorbetegség
Szemünk világa

Szemünk világa teakeverék

A cukorbetegség szövődményeinek megelőzésére, természetes kezelésére, a szervezet öngyógyító folyamatainak segítésére született a “Szemünk világa gyógynövényes teakeverék.”

Az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség szövődményeinek megelőzésére, kiegészítő kezelésére született teakeverék cukorbetegek részére.

Cukorbetegség szövődményei, cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes teakeverék

Cukorbetegség szövődményei, cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes teakeverék

 

Összetevői: körömvirág, galagonya virágos ágvég, gyermekláncfű levél, eperfalevél, aranyvesszőfű, apróbojtorján, csalán, mezei zsurló, bodzavirág, pásztortáska, csipkebogyó, orbáncfű.

A teakeverék a vérerek karbantartására, az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség érfalkárosító hatásainak megelőzésére és természetes, kiegészítő gyógynövényes kezelésére, továbbá a szív, az érrendszer, a máj, a csontrendszer, az ízületek, a szem és a vese működésének támogatására, védelmére.

Figyelem! Digoxin tartalmú szívgyógyszerek szedésénél másik tea fogyasztása javasolt!
Szív- vagy veseelégtelenség esetén illetve áldott állapotban, továbbá szoptatás és 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket készítünk!

A cukorbetegség szövődményeire ajánlott gyógynövényes teakeverék a “Szemünk világa teakeverék” hogyan hat?

Cukorbetegség, cukorbetegség szövődményei. A cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes tea hatóanyagai és leírása


Rigó István tanuló természetgyógyász és őstermelőtől díjmentes tanácsadás kérhető e-mailben vagy előzetes bejelentkezés után személyesen.

Amikor az egészségügyi állapot, a kapott gyógyszerek indokolttá és célszerűbbé teszik, kérésre személyre szabott teakeveréket készítünk.

50 féle hazai gyógynövénnyel dolgozunk, ezekből készülnek a Rigó teák. 30 féle teakeverék vásárolható meg. Teakeverékeinket személyre is szabjuk!

 

* * * * *

Cukorbetegek figyelem! Gyógytea cukorbetegségre, inzulinrezisztenciára, a cukorbetegség szövődményeire vagy cukorbetegség ellen? A cukorbetegség tünetei, az 1-es és a 2-es típusú cukorbetegség esetén javasolt gyógynövényes teák, gyógyteák, gyógytea keverékek fogyasztása nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség vagy a cukorbetegség tünetei esetén felírt gyógyszereket, inzulint csak a kezelőorvossal történő egyeztetés után javasoljuk csökkenteni vagy abbahagyni! A cukorbetegség, cukorbetegség tünetei kapcsán javasolt tea cukorbetegeknek, gyógynövényes teák, gyógyteák a betegségek megelőzésére és kiegészítő terápiaként alkalmazhatók.

1-es és 2-es típusú cukorbetegségre, a cukorbetegség tüneteire gyógytea?
Hangsúlyozzuk, hogy az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség gyógyítása és természetes kezelése során, ha a cukorbetegség tünetei megjelennek vagy már inzulinnal illetve gyógyszerrel kezelt cukorbetegség áll fenn, első teendő a cukorbeteg diéta, a cukorbeteg étrend összeállítása. “Életed az orvosságod” – ahogy dr. Oláh Andor orvos-természetgyógyász mondta.

A cukorbetegség tünetei kezelésekor és az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség gyógyításakor bármilyen természetes módszer, így a gyógytea, gyógyteák kiegészítő terápia lehet! A cukorbetegség kutatásának eredménye a négy havi vegyszermentes teakeverék cukorbetegeknek.

Rigó István tanuló természetgyógyász, gyógynövény-őstermelő: +36 20 386 04 78.
Kistermelői regisztrációs szám: 09 T 299. Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszer-felügyeleti engedély szám: AA2242796. Rigó teák székhelye: 3300 Eger, Törvényház utca 25.