A cukorbetegség szövődményei megelőzésére, természetes kezelésére gyógynövényes teakeverék

Szemünk világa teakeverék a cukorbetegség szövődményeire és megelőzésére

Kedves cukorbetegek!

Cukorbetegségnél az erek védelme elsőrangú! A vérerek karbantartására, a cukorbetegség érfalkárosító hatásainak megelőzésére és természetes, gyógynövényes kezelésére, a szív, az érhálózat, a máj, az ízületek, a szem, a vese működésének és a csontrendszer támogatására, védelmére hoztuk létre a “Szemünk világa” gyógynövényes teakeveréket. A cukorbetegség szövődményeinek megelőzésére, természetes kezelésére született új teakeverék a cukorbetegek részére.

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Érrendszer, érvédő hatás: hajszálerek, artériák, vénák, tea a cukorbetegség szövődményeire, cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes teakeverék, tea

A Rigó teák legújabb teakeverékét egy cukorbeteg párjának kérése hívta életre, Ő a “Szemünk világa” gyógynövényes teakeverék. Összetevői: körömvirág, galagonya virágos ágvég, gyermekláncfű levél, eperfalevél, aranyvesszőfű, apróbojtorján, csalán, mezei zsurló, bodzavirág, pásztortáska, csipkebogyó, orbáncfű.

Alig ismert talán, pedig már rutinkérdés 🙂 a teakeverékben található egyik gyógynövényi hatóanyag a “rutin”. Ez egy olyan flavonoid, ami érvédő hatású, csökkenti a hajszálerek folyadékáteresztő képességét, törékenységét, így a helyi ödémák kialakulását és a hajszáleres vérzéseket. Magas vérnyomás, érelmeszesedés, cukorbetegség érszövődményeinek megelőzésére és természetes kezelésére alkalmazható.

A teakeverékben található még kettő gyógynövényi hatóanyagról:

  1. A teakeverék kovasav tartalma érregeneráló hatású.
  2. A gyógynövényes teában lévő szaponin pedig a többi hatóanyag, így többek között a rutin és a kovasav felszívódását is elősegíti!

Cukorbetegek figyelem! A cukorbetegség esetén javasolt gyógynövényes teák, gyógyteák, gyógytea keverékek fogyasztása nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, sem a diabéteszes étrendet, sem a mértékletes életvitelt és a rendszeres, egészségi állapothoz igazított testmozgást, sportolást. A cukorbetegség vagy a cukorbetegség tünetei esetén felírt gyógyszereket, inzulint csak a kezelőorvossal történő egyeztetés után javasoljuk csökkenteni vagy abbahagyni! A cukorbetegség, a cukorbetegség tünetei és a cukorbetegség szövődményei kapcsán javasolt gyógynövényes teák a betegségek megelőzésére és kiegészítő terápiaként alkalmazhatók.

Figyelem! Áldott állapotban, szoptatás idején, 12 éves kor alatt továbbá szív- vagy veseelégtelenségnél, illetve digoxin tartalmú szívgyógyszer, továbbá hormontartalmú gyógyszer, antibiotikum, orális fogamzásgátló, véralvadásgátló illetve pánikbetegségre szedett gyógyszer esetén másik teát javaslunk! Egyéb gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra. (Ez az időköz az étrend-kiegészítőkre, vitaminokra nem vonatkozik.)

A cukorbetegségről, a cukorbetegeknek ajánlott négy hónapos speciális gyógynövényes teakeverék kúráról itt olvashatsz: https://gyogynoveny-eger.hu/cukorbetegseg-tea és a Szemünk világa teakeverék is ezen az oldalon rendelhető meg.

* * * * *

A cikk eredeti megjelenési helye a Facebookon:
A cukorbetegség szövődményei megelőzésére, természetes kezelésére új gyógynövényes teakeverék született

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Ez is érdekelhet...