18. Tüdő társa teakeverék

A Tüdő társa gyógynövényes teakeverék – tüdő tea –
köhögés, nátha, megfázás, influenza, tüdő tisztítás és tüdő erősítés esetére.

A tüdő a légcsere biológiai funkcióján kívül az emberi kapcsolataink, a kommunikáció és a szabadság szerve is. A Tüdő társa teakeveréket gyógynövényi összetevői miatt javasoljuk: tüdőgyulladás, tüdőbetegségek, COPD, tüdőtisztítás, nátha, köhögés, influenza esetére, köptető, tüdő- és immunrendszer erősítő tea.
Ez a tüdő támogató tea nem maradhat el a dohányosok hétköznapjaiból sem. Aktív és passzív dohányzás esetére egyaránt javasoljuk ennek a Tüdő teának a fogyasztását.

LELKI OLDALRÓL ezen okok valamelyikét is keressük Gilbert Renaud megfigyelései szerint.

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

MEGFÁZÁS “Nem tudom a másik szagát (jelenlétét!) elviselni. – Valami bűzlik nekem.”
KÖHÖGÉS “Elutasítok valamit, valakit – kényszert érzek a környezetemben.”
INFLUENZA “intenzív szóváltás, konfliktus, veszekedés, melyben már nem tudjuk elviselni egymást, úgy érzem.”

Tüdő társa teakeverék
Tüdő társa teakeverék

A Tüdő társa gyógynövényes teakeverék összetevői:

kerti- és mezei kakukkfű virágos hajtás, mezei zsurló meddő hajtás, fekete bodzavirág, apróbojtorján virágos hajtás, citromfűlevél.

A Tüdő társa teakeverék elkészítése, adagolása:
3 dl forrásban lévő vízzel leforrázni 1 evőkanál teakeveréket, fedő alatt 15 percig áztatni, leszűrni és akár mézzel és kis citromlével ízesítve meginni. Napi adag: 1-3 bögre.

Figyelem! Pajzsmirigy túlműködés esetén másik teát adunk! Szívelégtelenség vagy veseelégtelenség, áldott állapot illetve szoptatás és 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javasolunk!

 

Megnézem a Torok gyengéd simogatása finom mentás és akácvirágos teakeveréket is.

Díjmentesen letölthető népi gyógymódok: https://gyogynoveny-eger.hu/wp-content/uploads/2015/02/Nepi_orvoslas_nepi_gyogymodok_natha_kohoges_influenza_termeszetes-kezelese_gyogynovenyek.pdf

Tüdő társa teakeverék
Köhögés, nátha, megfázás, influenza, tüdő tisztítás és erősítés eseteire.

Köhögés, megfázás, influenza, hurutoldás, immunrendszer erősítő, tüdőtisztítás, tüdőerősítés, tüdőgyulladás, krónikus tüdőbetegségek, például: COPD, továbbá aktív vagy passzív dohányzás esetére.

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Ez is érdekelhet...