9. Szemünk világa teakeverék

A szemünk világa fontos. A cukorbetegség szövődményeinek megelőzésére, kezelésére született teakeverék.

A gyógynövényes teakeverék:

 a vérerek karbantartására, a cukorbetegség érfalkárosító hatásainak megelőzésére és természetes, gyógynövényes kezelésére, továbbá a szív, az érrendszer, a máj, a csontrendszer, az ízületek, a szemünk és vesénk működésének támogatására, védelmére.

Szemünk világa gyógynövényes tea

Érrendszer, érvédő hatás: hajszálerek, artériák, vénák, tea a cukorbetegség szövődményeire, cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes teakeverék, tea

A Szemünk világa gyógynövényes tea összetevői:

körömvirág, galagonya virágos hajtásvég, gyermekláncfű levél (pitypang levél), eperfalevél, aranyvesszőfű, apróbojtorján, csalán, mezei zsurló, bodzavirág, pásztortáska, csipkebogyó, orbáncfű.

Figyelem! Digoxin tartalmú szívgyógyszerek szedésénél másik tea fogyasztása javasolt! Szív- vagy veseelégtelenség esetén illetve áldott állapotban, továbbá szoptatás és 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket készítünk! Bármilyen gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra.

Figyelem! A cukorbetegek részére ajánlott gyógyteák, az oldalon található Szemünk világa teakeverék és a lentebb ajánlott gyógynövényes teakeverék kúra nem helyettesíti a szakorvosi vizsgálatokat, a felírt gyógyszerek szedését, inzulin adását, sem a rendszeres vércukorszint ellenőrzést, sem pedig a mértéktartó, változatos diabetikus által javasolt étrendet.

Alap teakeverék kúra cukorbetegek részére – négy havi adag:
https://gyogynoveny-eger.hu/tea-cukorbetegeknek/

Ez is érdekelhet...