17. Máj, epe cimborája teakeverék

Máj, epe cimborája teakeverék puffadásra, koleszterin szint harmonizálás, májtisztítás, máj és epeműködés támogatására, májciszta és epehomok, epekő esetén javasolt:

koleszterin szint szabályzás, felfúvódás, emésztési zavarok, májciszta és egyéb máj- illetve epebetegségek, szélgörcsök oldása, emésztést segítő, alakformálás, érrendszert tisztító, immunerősítő, ízületi fájdalmakra, reuma, gondolkodás javító, látás problémákra, szembetegség esetére.

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) több évezredes empirikus vagyis megfigyeléseken alapuló tudománya szerint a máj méregtelenítő munkája és az epe termelése mellett többek között felügyeli az immunrendszer, a szem működését és az ízületek rugalmasságát, egészségét is. A HKO szerint az epehólyag a gondolkodás felügyeleti szerve, ezért érdemes megválogatnunk gondolatainkat és megvizsgálnunk gondolati szokásainkat. Megfigyeléseink szerint azok az emberek, akik epeproblémával küzdenek, így különösen epehólyag gyulladás, epegörcsök, epevezeték gyulladás, epehomok vagy epekő panaszokkal, azok túl sokat “agyalnak” olyan dolgokon, amiken már nem kellene rágódniuk, vagyis körkörösen vissza-visszatérnek ugyanahhoz a lelki (gondolati és érzelmi) helyzethez, amit már le kellene zárniuk magukban.
EPEKŐ, EPEHOMOK esetén a megfigyelések szerint lehetséges lelki okként húzódhat meg a háttérben:
“Nem akarom, hogy mások dühösek legyenek rám.”

A Máj, epe teakeverék gyógynövényes ható- és illatanyagai révén igyekszik ezen is lazítani.
Ennek a teának egyszerre van egy frissítő, nyugtató, lazító és testi-lelki görcsöket oldó hatása is.

Kétféle Máj, epe teakeveréket kínálunk:
Az egyiket általános máj- és epetámogatásra, májcisztára.
A másikat (lejjebb) epehomok, epekő esetére. Kiszerelésük és az ár azonos.

A Máj, epe cimborája teakeverékek kiszerelése: 60 gramm
(ez kb. egy havi adag napi egy bögre teával)
Ára: 2700 Ft/60 gramm + szállítási díj.
Javasolt alapteakúra: 3 hónap, vagyis 8.100 Ft + szállítási díj.

Áraink BRUTTÓ árak, amelyek tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t is!

A Máj, epe cimborája teakeverék összetevői:

gyermekláncfű, máj, epe cimborája teáhozapróbojtorján-, szurokfű virágos hajtás, körömvirág, borsmenta-, gyermekláncfű- (pitypang levél), csalán-, málnalevél, levendulavirág, rozmaring-, citromfűlevél.

Figyelem! Áldott állapotban illetve szoptatás és 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket állítunk össze! A máj, epe gyógynövényes teakeverék a szervezet tisztító, öngyógyító és harmonizáló folyamatait segítheti elő, ám ezek az orvosi vizsgálatokat, ellátást valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesítik.

 

Epehomok, epekő esetére ajánlott máj, epe cimborája teakeverék

Máj, epe cimborája teakeverék epekőre, epehomokra: apróbojtorján-, orbáncfű-, szurokfű-, aranyvesszőfű-, kisezerjófű- és vérehulló fecskefű virágos hajtás, kamillavirág, körömvirág és levendulavirág, gyermekláncfű-, borsmenta- és citromfűlevél.

EPEKŐ, EPEHOMOK: a megfigyelések szerint lehetséges lelki ok:
“Nem akarom, hogy mások dühösek legyenek rám.”

Figyelem! Áldott állapotban illetve szoptatás és 12 éves kor alatt, továbbá szív-vagy veseelégtelenségnél másik gyógynövényes teakeveréket állítunk össze! Bármilyen gyógyszer és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra. Az epehomokra és epekőre ajánlott máj, epe gyógynövényes teakeverék a szervezet tisztító, öngyógyító és harmonizáló folyamatait segítheti elő, ám ezek az orvosi vizsgálatokat, ellátást valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesítik.

A máj, epe teák elkészítése, adagolása: 1 evőkanál teakeveréket leforrázunk 3 dl forrásban lévő vízzel, fedő alatt 15 percig állni hagyjuk, majd szűrjük és ízesítés nélkül, reggel éhgyomorra vagy bármely főétkezés előtt legalább fél órával elkortyolgatjuk. Naponta 1-3 bögre.

A Máj, epe cimborája teakeverék EPEKŐRE, EPEHOMOKRA rendelhető kiszerelése: 60 gramm (ez kb. egy havi adag napi egy bögre teával)
Ára: 2700 Ft/60 gramm + szállítási díj.
Javasolt alapteakúra: 3 hónap, vagyis 8.100 Ft + szállítási díj.

Áraink BRUTTÓ árak, amelyek tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t is!

Máj, epe cimborája teakeverék mire jó?

koleszterin szint, felfúvódás, májcisztára, epe hajtás, epe homok, epekő problémák, májtisztító, ízületekre tea, szembetegség: szemgyulladás, látászavarok, zöld hályog, szürke hályog esetére.

Ez is érdekelhet...