24. Harmadvirágzás teakeverék klimaxra, változó korra

A Harmadvirágzás teakeveréket klimax, változókorba lépő vagy változó korban lévő Hölgyeknek a testi-, lelki nyugalom keresésének esetében javasoljuk. Klimax tea, változó kori hőhullámokra, nyugtalanság, fokozott izzadás, erőtlenség esetére.

A Hölgyek élete a változó kor, a klimax elérésével gyönyörű időszakába léphet. A harmadvirágzás ideje a női kiteljesedés óráit hívja életre.

Természetes tanácsokkal, klimax tea, változó korra javasolt teakeverékünkkel igyekszünk ezt elősegíteni.

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Harmadvirágzás gyógynövényes tea- klimax tea- összetevői: orbáncfű-, apróbojtorján-, szurokfű- és palástfű virágos hajtás, málna-, citromfű- és rozmaringlevél.

A klimax tea javasolt: változókor, klimax, harmadvirágzás, menopausa (változó kor) kellemetlen tüneteinek, nyugtatás és hőhullámok kiegészítő kezelésére.

A hőhullámokat természetesen kezelő, nyugtató, harmonizáló, a hölgyi egészséget és a mirigyműködést támogató női tea.

A tea elkészítése: 3 dl vízből forrázatot készítsen 1 evőkanál teakeverékből, 15 percig fedje, majd szűrje le. Étkezés előtt fél órával, ízesítés nélkül fogyassza. Napi adag: 1-3 bögre.

Figyelem! Áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt illetve hormontartalmú gyógyszer, antibiotikum, orális fogamzásgátló, véralvadásgátló illetve pánikbetegségre szedett gyógyszer esetén másik teát javaslunk! Egyéb gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra. (Ez az időköz az étrend-kiegészítőkre, vitaminokra nem vonatkozik.)
A rozmaring vérkeringést fokozó és alhasi vérbőséget okoz, ezért a menstruációra gyakorolt hatása: erősebb menstruációs vérzés lehet, ezért ezeken a napokon ne igyák.

Harmadvirágzás teakeverék kiszerelése, ára: 2700 Ft/60 gramm + 1600 Ft szállítási díj előreutalásnál. Utánvétes fizetésnél: 2700 Ft/60 gramm + 1950 Ft utánvétes szállítási díj.

Tearendelés: https://gyogynoveny-eger.hu/minosegi-tea-rendeles/

A harmadvirágzás, klimax tea mellett a változókor és a hőhullámok természetes kezelése

Köleskását, hajdinakását és barna rizst sűrűbben egyen!

Az értelmes és hasznos munka mellett a jó szívvel, örömmel végzett rendszeres testmozgás rendkívül fontos. De ne orrvérzésig, ne “szakítsa meg, ne pörgesse túl magát” a testmozgásban és egyaránt semmiben sem.

Szerelmeskedjen sokat, ha lehet minél többet. Ez kifejezetten jótékony hatású a klimaxban, vagyis a változó korban lévő hölgyeknél. Egyes megfigyelések szerint a hőhullámok egyfajta tudattalan jelzések a párom felé: – miszerint még mindig akarom a testi szerelmet, készen állok rá, testem túlfűtött állapotban van!

Dr. Danima Damdindorj orvos, természetgyógyász tanácsai változó kor esetére
Öngyógyító gyakorlatok klimax, változó korban, harmadvirágzásban lévő hölgyeknek

“Jázminolajos fürdő: fürdővizéhez 10 csepp jázminolajat cseppentsen.
Lefekvés előtt dörzsölje be a talpát meleg mandulaolajjal.

Nyomja meg erősen a belső boka és a sarok közötti bemélyedést.
Csipkedje meg a kisujj körmének külső szélét.
A fejtető középen lévő pontot nyomja meg erősen. A pont a két fülcsúcsot összekötő vonal közepén van. Egy-egy pontot két-három percig kezeljen. Az eljárásnak a hőhullámokat csökkentő, nyugtató hatása van.”

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek és a természetes életmódtanácsok szervezete öngyógyító folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, szakszerű ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

A Nő a természet virága!

Jobbulást és szép pillanatokat kívánok!
Rigó István
+36 20 386 04 78  (hétfőtől péntekig 7:30-14:00 óra között tudom fogadni a hívásokat)

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Ez is érdekelhet...