5. Gyomor cimborája 2. teakeverék

Gyomor cimborája 2. teakeverék, gyomorvédő tea gyomorfekélyre – összetevői:

fehér akácvirág, apróbojtorján (párlófű), csalán, körömvirág, orbáncfű, kamillavirág és citromfű. (Szükség esetén az alap teakeverékhez vérzéscsillapításra tudunk keverni cickafarkfüvet/virágát és/vagy pásztortáskát.

Mikor ajánljuk a Gyomor cimborája 2. teát, gyomorvédő teakeveréket?

akác virága

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Idült gyomorfekély, gyomorfekély megelőzésére, gyomorvédelem és gyomorerősítés esetére, a gyomor nyálkahártyájának védelmére, a gyomor sejtjei regenerálódásának támogatására kiegészítő terápiaként az orvosi ellátás mellé. Gyomorvédő teakeverék.

Gyomorsav túltengésre – sok gyomorsavra, ha még nincs gyomorfekély: a Borivó cimborája teakeveréket javasoljuk!

A Gyomor cimborája 2. teakeverék elkészítése, adagolása:

1 evőkanálnyi mennyiséget 3 dl forrásban lévő vízzel leöntünk, 10 percig lefedve állni hagyjuk, majd 30 perccel étkezés előtt, ízesítés nélkül, megállva, nyugodtan leülve illatolva fogyasztjuk. Napi adag: 1 – 3 bögre.

Figyelem!
A diagnózis felállítása orvosi feladat. A vérző, akut gyomorfekély azonnali szakorvosi ellátást igényel!
A gyomorvédő gyógynövényes teakeverékkel és tanácsainkkal a szervezet öngyógyító és harmonizáló folyamatait segíthetjük elő, ám ezek az orvosi vizsgálatokat, ellátást valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Figyelem!
Áldott állapotban, szoptatás idején, 12 éves kor alatt vagy hormontartalmú gyógyszer, antibiotikum, orális fogamzásgátló, véralvadásgátló illetve pánikbetegségre szedett gyógyszer esetén másik teát javaslunk! Egyéb gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra.
Ha külön kérése, hogy cickafarkfüvet is hozzá tegyünk a teakeverékhez, jó ha tudja, a cickafarkfű és virágának fogyasztása ellenjavallt: cisztáknál és egyéb hormonhatásra érzékeny női és férfi nemi szervek daganatai esetén!

A Gyomor cimborája 2. teakeverékből javasolt alapteakúra: három hónap.

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Ez is érdekelhet...