25. Csendes naplemente teakeverék

Csendes naplemente gyógynövényes relax teakeverék

A kellemes és meghitt esték csendes szolgálója. Nyugtató, ellazító, alvást segítő, idegrendszer támogató, immunerősítő, ideges szívdobogást szüntető, szívritmus zavar esetére is javasoljuk ezt a teakeveréket.

Figyelem! A Csendes naplemente gyógynövényes teakeverékkel szervezete öngyógyító és harmonizáló folyamatait segíthetjük elő, ám ezek az orvosi vizsgálatokat, ellátást valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Csendes naplemente relax teakeverék gyógynövényes összetevői

orbáncfű virágos hajtás, citromfűlevél, galagonya virágos ágvég, erdeifenyő-tűlevél.

A tea javasolt: nyugtató hatás, relax tea, szenvedélybetegek teája, szívnyugtató, szíverősítő, tachicardia, szívritmuszavar, angina pectoris esetén.

Figyelem! Áldott állapotban, szoptatás idején és 12 éves kor alatt illetve digoxin tartalmú szívgyógyszer szedése esetén másik gyógynövényes teakeveréket javaslunk.
Az orbáncfű miatt bármilyen gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra! (kivétel a vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők)

Csendes naplemente teakeverék elkészítése, adagolása

Éhgyomorra vagy étkezés után 3 dl forrásban lévő vízzel leforrázunk 1 csapott evőkanál teakeveréket, fedő alatt 15 percig áztatjuk, leszűrjük és ízesítés nélkül vagy egy kevés házi mézzel illatolva, a cserépkályhának dőlve elkortyolgatjuk. Napi adag: 1-3 bögre.

A teakeverék ára: 2100 Ft/60 gramm + szállítási díj.
Tearendelési, szállítási információk:
https://gyogynoveny-eger.hu/tearendeles-fizetes-szallitas-arak/
A fenyvesek erejével.

Ez is érdekelhet...