4. Vese társa 2. teakeverék – veseelégtelenség esetére

Veseelégtelenség esetére teakeverék – Vese társa 2. tea

Veseelégtelenség esetén kiegészítő terápiaként adható ez a gyógynövényes teakeverék, figyelve a vizeletürítés gyakoriságát és mennyiségét!

A gyógynövényes tea összetevői:

apróbojtorján, nyírfalevél, körömvirág, csipkerózsa áltermés (csipkebogyó), kakukkfű, cickafarkfű és cickafark virága, kamillavirág, citromfű. Pár virág elegendő a kamillából és a cickafarkból.
Figyelem! Pajzsmirigy-túlműködés, ciszták és egyéb hormonhatásra érzékeny női és férfi nemi szervek daganatai esetén illetve áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt másik teakeveréket állítunk össze.
Alapkúra időtartama:
Vese társa 2 teakeverék: három hónap, ami 3 x 60 gramm teakeveréket jelent, napi egy bögrével számítva.
Ára: 8100 Ft + szállítási díj.

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

A Vese társa 2 teakeverék elkészítése és adagolása

Forrázatot készítünk 3 dl forrásban lévő vízzel leöntünk egy evőkanálnyi teakeveréket, 15 percig fedő alatt állni hagyni, majd szűrni és ízesítés nélkül fél – egy deciliterenként elkortyolgatja a vesebeteg.
Napi adag 1-2 x 3 dl tea. Veseelégtelenség esetén kiegészítő terápiaként adható ez a gyógynövényes teakeverék, figyelve a vizeletürítés gyakoriságát és mennyiségét!

Részletes életmód tanácsok vesebeteg részére, kiemelten veseelégtelenségre
Veseelégtelenségre testi-lelki öngyógyító tanácsok

petrezselyem

A vesebetegek, veseelégtelenségben szenvedők speciális étrendjébe javasolt beiktatni a petrezselyem zöldjét és egy kevés ananászt is! Vesebetegségek és veseelégtelenség esetén javasolt az illóolaj-terápia!

 

 

Fontosak a gyógyító illatok, a gyógynövények illóolaja, illatanyagai az idegrendszer limbikus rendszerén keresztül segítenek megnyugtatni és harmonizálni az érzelmeket, továbbá természetes módon serkentik, erősítik a veseműködést! Aromamécsesbe pár csepp: levendula, citromfű, citromolaj illóolaja áldásos hatású.

Figyelem! Mi a gyógynövényes teakeverékünkkel és tanácsainkkal szervezete öngyógyító és harmonizáló folyamatait segíthetjük elő, ám ezek az orvosi vizsgálatokat, ellátást valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Ez is érdekelhet...