2. Álomtárs teakeverék álmatlanság, alvászavar, altató tea

Álomtárs tea javasolt alvászavarra, álmatlanságra, pihentetőbb alvásra. Egy finom altató tea:

alvási nehézségekre, pánikbetegségre, depresszió esetén, fóbiákra, természetes nyugtatásra és szenvedélybetegségeknél. Altató tea, nyugtató, szívnyugtató tea. Testi-lelki görcsoldásra is ajánljuk!

E teakeverék a pihe-puha párnák hűséges társa.

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

A nyugodtabb alvást segítő, altató tea az
Álomtárs gyógynövényes teakeverék.

Összetevői

orbáncfű, galagonya virágos hajtásvég, levendulavirág, apróbojtorján (párlófű) és citromfű.
Az apróbojtorján (párlófű) segít életünk próbáit elviselni és kitartással Emberként megoldani.
A teakeverék kiszerelése: 60 gramm, ára: 3400 Ft + szállítási díj.
Ajánlott kúra: 3 x 60 gramm, vagyis 10200 Ft + szállítási díj.

 

Álomtárs teakeverék: alvási nehézségek, alvászavar, pánikbetegség, természetes nyugtatásra, nyugtató tea, relax tea, altató tea

Álomtárs teakeverék – altató tea, alvást segítő tea

Szállítási és fizetési mód

Szállítási díj

Kiszállítás MPL: előreutalás (vagy banki befizetés) esetén 1600 Ft
Kiszállítás MPL: utánvéttel 1950 Ft


Figyelem
! Áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt, digoxin tartalmú szívgyógyszer szedésekor, illetve hormontartalmú gyógyszer, antibiotikum, orális fogamzásgátló, véralvadásgátló illetve pánikbetegségre szedett gyógyszer esetén másik teát javaslunk!
Egyéb gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra. (ez az időköz az étrend-kiegészítőkre, vitaminokra nem vonatkozik.)

 

Házi praktikák álmatlanságra

alvászavar, alvási nehézségek, nyugtalan alvás, álmatlanság esetén házi praktikákról, étrendről, az éjszaka erejéről itt olvashat: https://gyogynoveny-eger.hu/szakmai-cikk/hazi-praktikak-gyogynovenyes-tea-almatlansag-alvasi-nehezsegek-alvaszavar-esetere/

 

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet testi-lelki öngyógyító- és harmonizáló folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Ez is érdekelhet...