18. Tüdő társa teakeverék

A Tüdő társa gyógynövényes teakeverék
köhögés, nátha, megfázás, influenza, tüdő tisztítás és erősítés eseteire.

A tüdő a légcsere biológiai funkcióján kívül az emberi kapcsolataink, a kommunikáció és a szabadság szerve is. A Tüdő társa teakeveréket gyógynövényi összetevői miatt javasoljuk: tüdőgyulladás, tüdőbetegségek, COPD, tüdőtisztítás, nátha, köhögés, influenza esetére, köptető, tüdő- és immunrendszer erősítő tea.

LELKI OLDALRÓL ezen okok valamelyikét is keressük Gilbert Renaud megfigyelései szerint.

MEGFÁZÁS “Nem tudom a másik szagát (jelenlétét!) elviselni. – Valami bűzlik nekem.”
KÖHÖGÉS “Elutasítok valamit, valakit – kényszert érzek a környezetemben.”
INFLUENZA “intenzív szóváltás, konfliktus, veszekedés, melyben már nem tudjuk elviselni egymást, úgy érzem.”

Tüdő társa teakeverék

Tüdő társa teakeverék

A Tüdő társa gyógynövényes teakeverék összetevői:

kerti- és mezei kakukkfű virágos hajtás, mezei zsurló meddő hajtás, fekete bodzavirág, apróbojtorján virágos hajtás, citromfűlevél.

Figyelem! Pajzsmirigy túlműködés esetén másik teát adunk! Szívelégtelenség vagy veseelégtelenség, áldott állapot illetve szoptatás és 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javasolunk!

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek szervezeted öngyógyító folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Díjmentesen letölthető népi gyógymódok: http://gyogynoveny-eger.hu/wp-content/uploads/2015/02/Nepi_orvoslas_nepi_gyogymodok_natha_kohoges_influenza_termeszetes-kezelese_gyogynovenyek.pdf

Tüdő társa teakeverék
Köhögés, nátha, megfázás, influenza, tüdő tisztítás és erősítés eseteire.

Köhögés, megfázás, influenza, hurutoldás, immunrendszer erősítő, tüdőtisztítás, tüdőerősítés, tüdőgyulladás, krónikus tüdőbetegségek, például: COPD, továbbá aktív vagy passzív dohányzás esetére.

 

Ez is érdekelhet...