1. Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék

Az öngyógyulást elősegíthetjük  Hölgyi tea fogyasztásával petefészek ciszta, egyéb ciszták, mióma, endometriózis vagy petefészek-gyulladás esetén. Természetes kezelés ciszta, mióma, endometriózis műtét nélkül – életmóddal és gyógynövényes teakeverékkel, a Hölgyi teával: Jó és hasznos tanácsok ciszta, mióma, PCOS, jó- vagy rosszindulatú daganatok illetőleg endometriózis esetére


Megkóstoltuk a Hölgyi teát

 

Hölgyi tea személyes átvétel Egerben, telefonos egyeztetés után: +36 20 386 04 78.

A Hölgyi teakeverék postai úton megrendelhető:
http://gyogynoveny-eger.hu/tearendeles-fizetes-szallitas-arak/

http://gyogynoveny-eger.hu/cisztak-mioma-endometriozis-tea/

Ciszták, mióma, endometriózis esetén az öngyógyulását elősegíthetjük Hölgyi tea fogyasztásával. Természetes kezelés műtét nélkül.Mikor alkalmazzuk a Hölgyi teát?

A Hölgyi tea a visszajelzések alapján is:
http://gyogynoveny-eger.hu/szakmai-cikk/ciszta-mioma-endometriozis/holgyi-tea-velemenyek-gyogyulas/

alkalmas ciszták, mióma, endometriózis természetes kezelésére, de a gyógytea ciszta ellen kifejezéssel mégsem értünk egyet, mivel nem valami ellen folyik életünk és tetteink, hanem valamiért. A gyógytea ciszta ellen megközelítés helyett a hölgyi egészségért, a petefészkek, az anyaméh (uterus) és a női nemi szervek egészségéért javasoljuk a Hölgyi teakeveréket fogyassztani. A Hölgyi tea a benne lévő gyógynövényekkel a szervezet öngyógyító és harmonizáló folyamatait segítheti: ciszták, miómák: méhfibrómák (myomák), az anyaméh vagyis az uterus jóindulatú daganatai; PCOS, egyéb daganatok, petefészek-gyulladás és endometriózis esetén.

Figyelem! Mi a gyógynövényes teakeverékünkkel és tanácsainkkal szervezete öngyógyító és harmonizáló folyamatait segíthetjük elő, ám ezek az orvosi vizsgálatokat, ellátást valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

A Hölgyi tea és a palástfű tea részletes leírása:
Hölgyi teakeverék és palástfű tea fogyasztási tanácsok

 

Jobbulást kívánok a gyógyulni vágyó Hölgyeknek!
Rigó István

 

Ez is érdekelhet...