21. Erek, patakok, folyók érvédő gyógynövényes teakeverék

Erek, patakok, folyók érvédő gyógynövényes teakeverék összetevői: körömvirág, aranyvesszőfű virágos hajtás, csalánlevél, galagonya virágos hajtásvég, citromfűlevél.

A körömvirág flavonoid tartalma gátolja a vérrögképződést, erősíti az érfalat, koleszterinszint– és gyulladáscsökkentő, májvédő hatású, az aranyvesszőfű virágos hajtást a természetgyógyászat vértisztító, érfal erősítő, magas vérnyomás elleni teakeverékekben használja, immunerősítő és enyhe nyugtató, a csalánlevél vértisztító, magas vérnyomás elleni teák alkotója, vízhajtó hatású, a galagonya virágos ágvég fokozza a szívizom pumpafunkcióját, szívkoszorú értágító, érvédő, antiszklerotikus hatású, a népi gyógyászat szerint “a szív kenyere”, a citromfüvet a természetgyógyászat idegerősítőként, nyugtatóként és pszichoszomatikus betegségek teakeverékeiben alkalmazza: hipertónia (magas vérnyomás) és ideges szívpanaszok esetén.

Az érvédő Erek, patakok, folyók teakeverék elkészítése, adagolása:

3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teakeveréket, 10 percig lefedni, szűrni. Napi adag: 1-3 bögre.

Ára: 2100 Ft/60 gramm + szállítási díj. Napi egy bögrével fogyasztva, ez kb. egy havi adag.

Figyelem! Digoxin tartalmú szívgyógyszerek szedése, szív- vagy veseelégtelenség esetén illetve áldott állapotban, szoptatás és 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket adunk!

Az Erek, patakok, folyók érvédő gyógynövényes teakeverék fogyasztása javasolt érszűkület, érelmeszesedés, érfalerősítés és vértisztítás esetére.

Figyelem! A gyógynövényes teakeverékünkkel a szervezet öngyógyító és harmonizáló folyamatait segíthetjük elő, ám ezek az orvosi vizsgálatokat, ellátást valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

 

Ez is érdekelhet...