Milyen gyógytea iható cukorbetegség esetén és a cukorbetegség szövődményeire?

Gyógynövényes teakeverék rendelés 1-es és 2-es típusú cukorbetegségre

A cukorbetegség kutatása nyomán az 1-es és 2-es típusú cukorbetegek segítésére megszületett a négy havi 4 x 60 gramm kiszerelésű teakeverék cukorbetegek részére. A cukorbetegségre ható gyógynövények kutatómunkájában belgyógyász szakorvos, természetgyógyászok, biológus, pszichológus, filozófus, tanár és gyógynövény-őstermelő vett részt. E négy havi adagon túl a cukorbetegség szövődményeire külön született egy speciális gyógynövényes teakeverék: “Szemünk világa” néven.

Tájékoztatás! A cukorbetegek teakeverékei után (zárójelben) feltüntetett állapotok, betegségek fennállásakor a teákból olyat állítunk össze, ami biztonsággal alkalmazható szív- vagy veseelégtelenség, digoxin tartalmú szívgyógyszer szedése illetve áldott állapot, szoptatás idején, továbbá 12 éves kor alatt! Ezt az igényt kérjük tearendeléskor jelezd felénk!

1. hónap
Tiszta vizű patak
gyógynövényes teakeverék összetevői: aranyvesszőfű (istápfű), málnalevél, csalán, citromfű, orbáncfű. A tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig lefedni, szűrni. Napi adag: 1 bögre ajánlott reggel éhgyomorra vagy étkezés előtt legalább fél órával melegen, ízesítés nélkül!

(Szív- vagy veseelégtelenség esetén, áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javaslunk! A tea fogyasztása és bármilyen gyógyszer bevétele között teljen el legalább két óra!)

2. hónap
Hit ereje
gyógynövényes teakeverék összetevői: feketeáfonya-levél, csalán, citromfű, orbáncfű, rozmaring. A tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig lefedni, szűrni. Napi adag: 1 bögre ajánlott főétkezés után melegen, ízesítés nélkül!
(Áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javaslunk! A tea fogyasztása és bármilyen gyógyszer bevétele között teljen el legalább két óra!)

3. hónap
Belső vezető gyógynövényes teakeverék összetevői: orbáncfű, borsmenta, csalán, szurokfű, citromfű. A tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig lefedni, szűrni. Napi adag: 1 bögre ajánlott reggel éhgyomorra vagy étkezés előtt legalább fél órával melegen, ízesítés nélkül!
(Áldott állapotban, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javaslunk! A tea fogyasztása és bármilyen gyógyszer bevétele között teljen el legalább két óra!)

4. hónap
Szerelem közelsége
gyógynövényes teakeverék összetevői: eperfalevél, aranyvesszőfű, szurokfű, málnalevél, galagonya virágos hajtásvég, gyermekláncfű levél, orvosi zsálya.
A tea elkészítése, adagolása: 3 dl vízzel forrázni 1 evőkanál teakeveréket, 15 percig lefedni, szűrni. Napi adag: 1 bögre ajánlott reggel éhgyomorra vagy étkezés előtt legalább fél órával  melegen, ízesítés nélkül!
(Szív- vagy veseelégtelenség, illetve digoxin tartalmú szívgyógyszerek szedése, áldott állapot, szoptatás idején vagy 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javaslunk!)

Figyelem! A cukorbetegség tünetei, az 1-es és a 2-es típusú cukorbetegség esetén javasolt gyógynövényes teák, gyógyteák, gyógytea keverékek fogyasztása nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást! Az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség vagy a cukorbetegség tünetei esetén felírt gyógyszereket, inzulint csak a kezelőorvossal történő egyeztetés után javasoljuk csökkenteni vagy abbahagyni! A cukorbetegség, a cukorbetegség tünetei kapcsán javasolt tea cukorbetegeknek, gyógynövényes teák, gyógyteák a betegségek megelőzésére és kiegészítő kezelése céljából alkalmazhatók.

Tearendelés, kérdések és díjmentes tanácsadás 1-es és 2-es típusú cukorbetegségre, a cukorbetegség szövődményeire, inzulinrezisztenciára
1. telefonon Rigó István természetgyógyász tanuló, gyógynövény-őstermelő: +36 20 386 04 78
2. e-mail-en: atermeszeterejevel@gmail.com
3. vagy az alábbi űrlapon keresztül.

Gyógynövényes tea rendelhető cukorbetegség, cukorbetegség tünetei esetén
Tanácsadás 1-es és 2-es típusú cukorbetegségre, a cukorbetegség szövődményeire

Írj nekünk: kérdezz, kérd egyénre szabott díjmentes tanácsainkat vagy rendelj minőségi Rigó teát!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgy

Szállítási cím (rendelés esetén)

Üzenet

Teakeverék kúra cukorbetegségre, ára:

– Négy hónapos vagyis 4 x 60 gramm teakeverék kúra cukorbetegeknek, ára:
8400 Ft + szállítási díj.
Egyenként is megrendelhetők a havi adagok
– 1 havi adag: 2100 Ft/zacskó/60 gramm + szállítási díj.
– A cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes teakeverék a “Szemünk világa” teakeverék: egy havi adag ára: 2100 Ft/zacskó/60 gramm + szállítási díj.

Fizetés és szállítás

1 munkanapos postacsomagként Magyarország területére
Előre utalásnál vagy banki befizetésnél a szállítási díj: 1200 Ft.
Utánvétnél a szállítási díj: 1950 Ft. A kézbesítéskor fizetendő a tea árával együtt!

Tearendeléskor mobil telefonszámot
kérünk megadni!

A Magyar Posta kézbesít munkanapokon 9-17 óra között.

Banki
adatok

Rigó István
K&H bank 10403954-80495248-50571002

Külföldi tearendelést előreutalás esetén az aktuális postai díjszabás szerint tudunk teljesíteni. Köszönjük tea rendelésed, bizalmad!

 

Van megoldás 1-es és 2-es típusú cukorbetegség kezelésére? Cukorbetegség elleni gyógytea?
Gyógynövényes tea 1-es és 2-es típusú cukorbetegeknek.
A cukorbetegség tünetei.

Gyógynövényes előadást tartok Szegeden, a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében
2017. Július 01. 14.00. A nő testi-lelki ereje és a hozzá kapcsolódó gyógynövények.
2017. Július 02. 14.00. A férfi testi-lelki ereje és a hozzá kapcsolódó gyógynövények.


Jó tudatosítani, hogy a gyógynövényes teák, teakeverékek szervezeted öngyógyító folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást és az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.


Cukorbetegség tünetei. A cukorbetegség természetes kezelésében, a cukorbetegség kutatásában és a diabétesz szövődményei megelőzésében orvos, biológus, pszichológus és természetgyógyász vett részt. Így jött létre a négy hónapos gyógynövényes teakeverék 1-es és 2-es típusú cukorbetegségre és egy teakeverék a cukorbetegség szövődményeire.

Miben tud segíteni?
1-es és 2-es típusú cukorbetegség esetén e négy havi teakeverék?

Kattintson ide: Négy havi gyógynövényes teakeverék kúra cukorbetegség megelőzésére, természetes kiegészítő kezelésére

Az 1-es és 2-es típusú cukorbetegeknek javasolt négy havi teakeverékGyógytea cukorbetegségre. Gyógyteák, gyógyteakeverék cukorbetegeknek. Gyógynövényes teakeverék 1-es és 2-es típusú cukorbetegségre, cukorbetegeknek már gazdaságosabb 60 grammos kiszerelésben kapható! A teák egyenként is megvásárolhatók!

Hálásan köszönjük a cukorbetegek visszajelzéseit a részükre kifejlesztett négy hónapos gyógynövényes tea keverékek hatásáról.
A cukorbetegek visszajelzéseiből párat közlünk: Elolvasom a cukorbetegek visszajelzéseit a teák hatásairól

 

Cukorbetegségre, cukorbetegség tüneteire tea rendelés
Tea cukorbetegeknek és a cukorbetegség szövődményeire
1-es és 2-es típusú cukorbetegségre gyógynövényes tearendelés

A cukorbetegség kutatása nyomán az 1-es és 2-es típusú cukorbetegek segítésére megszületett a négy havi 4 x 60 gramm kiszerelésű teakeverék cukorbetegek részére. A cukorbetegségre ható gyógynövények kutatómunkájában belgyógyász szakorvos, természetgyógyászok, biológus, pszichológus, filozófus, tanár és gyógynövény-őstermelő vett részt. Ezen túl a cukorbetegség szövődményeire is született egy speciális gyógynövényes teakeverék.

 • Tea 1-es és 2-es típusú cukorbetegségre
  – négy hónapos (4 x 60 gramm) teakeverék kúra cukorbetegeknek, ára: 8400 Ft.
  1-es és 2-es típusú cukorbetegek részére egyaránt javallott. E teakeverékek egyenként is megrendelhetők
  – 1 havi adag: 2100 Ft/zacskó/60 gramm + szállítási díj. A cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes teakeverék a “Szemünk világa” teakeverék: egy havi adag ára: 2100 Ft/zacskó/60 gramm + szállítási díj.

 

Hol a helye a gyógyteáknak és a gyógynövényes teakeverékeknek a cukorbetegség természetes kezelésében?
A cukorbetegség és szövődményeinek természetes, kiegészítő kezelése gyógynövényes teával otthon.

A cukorbetegség kutatásáról

Vizsgálódásunk alapja, hogy a Természet egységeként, aminek része a növényvilág (gyógynövények) és az ember is, mi lehet a közös. A természeti törvények megvizsgálásával és az emberi “Egész”-ség* szintjeinek kutatásával bebizonyosodni látszik, hogy a cukorbetegségben milyen szinteken, mely gyógynövények tudnak a természetes gyógyszereink lenni.
*Egészség fogalma: A szervezet természettel harmonizáló testi (beleértve az energetikait is), lelki, szociális és életszemléleti (szellemi) dinamikus egyensúlyi állapota. Forrás: WHO (Egészségügyi Világszervezet) Látjuk ebből is, hogy az egészség az emberi szintek testi, energetikai. lelki, gondolati szintek harmonikus összerendeződése, amely a természeti törvényekhez igazodik.
(A cukorbetegség jeleit, a cukorbetegség tüneteit, a cukorbetegség mellékhatásait és szövődményeit lejjebb találja.)

Igyekeztünk széleskörűen vizsgálni a gyógynövények hatóanyagait, a gyógynövények növényi közösségben hogyan viselkednek, kinézetük, botanikai felépítésük mire utal, milyen erőt hordoznak, ami a cukorbetegek érzelmi- vagy gondolati szintjein is hasonló jótékony hatást fejthet ki. Kutattuk, mi a közös a cukorbetegek gondolati viszonyulásában és érzelmi világában, összevetve a távol-keleti ősi gyógymódokat, a magyar népi orvoslás tapasztalati tudását és a modern kutató-nyugati medicina eredményeit. A cukorbetegség kialakulásában a legkisebb az örökléstani tényező szerepe. Hangsúlyozzuk, hogy a cukorbetegség gyógyítása és természetes kezelése során, ha a cukorbetegség tünetei megjelennek vagy már inzulinnal illetve gyógyszerrel kezelt cukorbetegség áll fenn, első teendő a cukorbeteg diéta, a cukorbeteg étrend összeállítása. “Életed az orvosságod” – ahogy dr. Oláh Andor orvos-természetgyógyász mondta. A cukorbetegség tünetei kezelésekor és a cukorbetegség gyógyításakor bármilyen természetes módszer, így a gyógytea, gyógynövényes teák is kiegészítő terápia lehet!

Cukorbetegség esetén vagy a cukorbetegség ellen, ahogy sok helyen olvashatjuk, több gyógytea is szóba jöhet. A “cukorbetegség elleni” kifejezéssel nem értünk egyet, mert a cukorbeteg részéről hozzáállásában ellenállást fejez ki. A cukorbetegség nem harc. A cukorbetegség tünetei jelzések, a cukorbetegség egy feladat, ami megoldásra vár. Cukorbetegség esetén a gyógyteák közül a népi gyógyászat már régóta több teát alkalmaz. Ilyen természetes vércukorszint csökkentő gyógyteák: feketeáfonya-levél tea, gyermekláncfű levél- és gyökér tea, aranyvesszőfű tea, eperfa levél tea, babhüvely vagy a szurokfű és a csalán levél tea, stb. A cukorbetegség összetett beavatkozást igényel, ha természetes úton, hosszabb távon szeretnénk vércukorszint csökkenést elérni. Hangsúlyt érdemes helyeznünk a helyes étrend (teljes kiőrlésű gabona, természetes rostokban gazdag táplálkozás, zöldség – és gyümölcsfélék) helyes testtartás, helyes légzés, a cukorbeteg személyének megfelelő mozgásforma, a gondolati viszonyulás és a lelki (érzelmi) oldal támogatására egyaránt.

A diabétesz mellitusz jelei, a cukorbetegség tünetei

A cukorbetegség tünetei. A cukorbetegség tünetei a vércukorszint emelkedés (hyperglycaemia) fehérje- és zsír anyagcsere zavarra épül.

A cukorbetegség tünetei

 1. A cukorbeteg sokat iszik, állandóan szomjas
 2. A cukorbetegség tünete a sok vizelet
 3. Kínzó éhségérzet
 4. Jó étvágy mellett fogyás
 5. Izomgyengeség, idegbénulások
 6. Száraz bőr, bőrviszketés
 7. Nehezen gyógyuló sebek (fertőzésre hajlam)
 8. A cukorbetegek nemi- és fogamzóképesség csökkenése
 9. Magas vércukorszint
 10. Vizeletben cukor, aceton megjelenése

A cukorbetegség kezelése: cukorbeteg diéta, életmód-tanácsadás, a cukorbeteg életmódváltása, gyógyszer vagy inzulin (fontos a rendszeres vércukorszint ellenőrzés), kiegészítő terápiaként gyógyteák, gyógytea keverékek alkalmazása. (Tea cukorbetegeknek)

Cukorbetegség mellékhatásai és szövődményei

 • Alacsony vércukorszint (Hypoglykaemia) oka:
 1. Például nem megfelelő inzulin vagy cukorbetegségre felírt gyógyszer adagolás (szükségesnél nagyobb mennyiség alkalmazása)
 2. Elmarad az inzulin beadását követően a kellő mennyiségű szénhidrát fogyasztása, testi munka végzése, mely a szénhidrát felhasználást javítja.
 • Hypoglykaemiás coma tünetei: alacsony vércukorszint, sápadt arcszín, verítékes, hűvös tapintású a bőr, normál légzés, szapora és telt pulzus, normális a lehelet és a vérnyomás is, kiszáradás nincs.
 • Hyperglykaemiás coma (Diabeteses coma) tünetei: magas vércukorszint, piros arcszín, száraz és meleg tapintású bőr, szapora, igen mély be- és kilégzések sorozata (Kussmaul típusú légzés), szapora és elnyomható pulzus, csökkent vérnyomás, acetonszagú lehelet, nagyfokú kiszáradás.
 • Hyperglykaemia: allergiás reakció, oedema (inzulin vízkötő hatásának következtében), helyi zsírsorvadás (az inzulin injekció beadásának helyén), késői szövődmények: érrendszeri, idegrendszeri és fertőzések.

A cukorbetegség szövődményei

A cukorbetegség hosszútávú szövődményei fokozatosan alakulnak ki. Minél régebb óta áll fenn a 2-es típusú cukorbetegség és minél kevésbé van a vércukorszint egyensúlyban tartva, annál nagyobb a szövődmények kockázata. Elhanyagolt esetben idővel a cukorbetegség szövődményei akadályozzák a normális életvitelt és veszélyeztetik az életet is.

1. Szív- és érrendszeri betegségek a cukorbetegség szövődményei
A cukorbetegség drámaian növeli a különböző kardiovaszkuláris betegségek kockázatát, ide értve a koszorúsér betegséget, a szívinfarktust, a stroke-ot, az artériák szűkületét (atherosclerosis) és a magas vérnyomást. Sőt, egy 2007-ben végzett vizsgálat szerint a stroke kockázata megduplázódik a 2-es típusú cukorbetegség első öt évében. A cukorbetegek kb. háromnegyede valamilyen szív- és érrendszeri betegséggel kapcsolatos ok miatt hal meg.

2. Idegkárosodás (neuropátia) a cukorbetegség szövődménye
Az érpályában keringő túl sok cukor károsítja az idegeket tápláló kiserek falát. Ez leggyakrabban az alsó végtagban okoz először tüneteket, külső ingerek tompább érzékelése, bizsergés, hangyamászás vagy egyenesen égő jellegű fájdalom formájában, ami először a lábujjak hegyén kezdődik, majd hónapok, évek alatt folyamatosan terjed felfelé. Ha ezt nem kezelik, előfordulhat, hogy az érintett láb teljesen érzéketlen lesz. Károsodás más idegeken is kialakulhat. Az emésztést szabályozó idegek károsodása esetén pl. émelygés, hányás, hasmenés és székrekedés alakulhat ki. Elégtelen kezelés esetén férfiaknál gyakori a merevedési zavar kialakulása is.

3. Vesekárosodás (nefropátia) a cukorbetegség szövődménye
A vesék több millió pici eret tartalmaznak, amin keresztül a vérben felhalmozódott salakanyagok kiszűrődnek a vizeletbe. Az elhanyagolt cukorbetegség károsítja ezt a finom szűrő-rendszert. Korai tünetként albumin (a legkisebb fehérje a vérben) és podociták (a vese egy sejttípusa) jelennek meg a vizeletben. Súlyos károsodás esetén veseelégtelenség alakulhat ki, melynek végstádiumában a beteg művesekezelésre (dialízis) szorul. Egészséges idegen vese beültetése (vesetranszplantáció) megoldást jelenthet.

4. Szemkárosodás a cukorbetegség szövődménye
A cukorbetegség károsíthatja a retina kisereit is (diabéteszes retinopátia), ami akár vaksághoz vezethet. A cukorbaj fokozza számos más szembetegség, pl. a szürkehályog és a zöldhályog kialakulásának kockázatát.

5. Lábkárosodás a cukorbetegség szövődménye
Az idegek és az erek károsodása az alsó végtagban fokozza az itt megjelenő szövődmények kockázatát. Kezeletlen esetben a lábon keletkező sérülések, hólyagok könnyen felülfertőződhetnek. Súlyosabb károsodás esetén a lábujjak, a lábfej, illetve a teljes láb amputálására is sor kerülhet.

6. Bőr- és szájbetegségek a cukorbetegség szövődményei
A cukorbetegség érzékenyebbé tesz a különböző bőrbetegségekkel szemben, ide értve a bakteriális, gombás fertőzéseket és a különböző viszketéseket. További probléma lehet a fogíny fertőződése, különösen nem megfelelő szájhigiénia esetén.

7. Csontritkulás (oszteoporózis) a cukorbetegség szövődménye
A cukorbetegség eredményeként a csont sűrűsége a normális alá csökkenhet, így csontritkulás alakulhat ki.

A cukorbetegség szövődményeinek megelőzésére, természetes kezelésére, a szervezet öngyógyító folyamatainak segítésére született a “Szemünk világa gyógynövényes teakeverék.” Az oldal alján olvashatsz e teáról!

 

Személyre szabott teakeverék készítés: vannak esetek, amikor az egyén egészségi állapota, tünetei, gyógyszerezettsége indokolttá teszi a személyre szóló teakeverék készítését!

Személyre szabott teakeverékhez szükséges adatok:
– születési dátum (év, hónap, nap)
– testmagasság, testsúly
– jelenlegi és korábbi betegségek
– tünetek, panaszok
– széklet milyen (hasmenésre vagy szorulásra hajlamos-e)
– hogyan alszik (könnyen elalszik, végigalussza-e az éjszakát, vagy felébred és felkel pisilni, utóbbi esetén ez általában 1-3 óra között vagy más időpontban történik, továbbá pihenten ébred?)
– és ha van/volt milyen gyógyszeres kezelés, beleértve a fogamzásgátló tablettát is?
– jellemző-e valamin, amin már nem kellene gondolkodnia, mégis körkörösen vissza-visszatér rá fejben és agyalog rajta?
Kiszerelése 60 gramm, ára: 4000 Ft + szállítási díj.

 

Szakmai cikkek
Természetes gyógymódokról, betegségek megelőzéséről: http://gyogynoveny-eger.hu/
Témák: népi gyógymódok köhögés, influenza, petefészek ciszta, cukorbetegség, allergia, pajzsmirigy-működés zavarok, gyomorfekély, veseelégtelenség, epegörcsök (kismama tea) esetére.

 

A cukorbetegség szövődményeire ajánlott gyógynövényes teakeverék a “Szemünk világa teakeverék” hogyan hat?
Cukorbetegség, cukorbetegség szövődményei. A cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes tea hatóanyagai és leírása

Az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség szövődményeinek megelőzésére, kiegészítő kezelésére született teakeverék cukorbetegek részére.
Összetevői:
körömvirág, galagonya virágos ágvég, gyermekláncfű levél, eperfalevél, aranyvesszőfű, apróbojtorján, csalán, mezei zsurló, bodzavirág, pásztortáska, csipkebogyó, orbáncfű.

A teakeverék a vérerek karbantartására, az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség érfalkárosító hatásainak megelőzésére és természetes, kiegészítő gyógynövényes kezelésére, továbbá a szív, az érrendszer, a máj, a csontrendszer, az ízületek, a szem és a vese működésének támogatására, védelmére.
Figyelem! Digoxin tartalmú szívgyógyszerek szedésénél másik tea fogyasztása javasolt!
Szív- vagy veseelégtelenség esetén illetve áldott állapotban, továbbá szoptatás és 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket készítünk!

Cukorbetegség szövődményei, cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes teakeverék

Cukorbetegség szövődményei, cukorbetegség szövődményeire gyógynövényes teakeverék

 

Derűs és elégedett napot kívánunk!
Rigó teák
http://gyogynoveny-eger.hu/rigo-tea-teakeverek-eger

Rigó tea Eger. Vegyszermentes kistermelés, gyűjtés, gondos válogatás. Íz-illat-harmónia.

Vegyszermentes kistermelés, gyűjtés, gondos válogatás. Íz-illat-harmónia.

Cukorbetegek figyelem! Gyógytea cukorbetegségre, inzulinrezisztenciára, a cukorbetegség szövődményeire vagy cukorbetegség ellen? A cukorbetegség tünetei, az 1-es és a 2-es típusú cukorbetegség esetén javasolt gyógynövényes teák, gyógyteák, gyógytea keverékek fogyasztása nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség vagy a cukorbetegség tünetei esetén felírt gyógyszereket, inzulint csak a kezelőorvossal történő egyeztetés után javasoljuk csökkenteni vagy abbahagyni! A cukorbetegség, cukorbetegség tünetei kapcsán javasolt tea cukorbetegeknek, gyógynövényes teák, gyógyteák a betegségek megelőzésére és kiegészítő terápiaként alkalmazhatók.

1-es és 2-es típusú cukorbetegségre, a cukorbetegség tüneteire gyógytea?
Hangsúlyozzuk
, hogy az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség gyógyítása és természetes kezelése során, ha a cukorbetegség tünetei megjelennek vagy már inzulinnal illetve gyógyszerrel kezelt cukorbetegség áll fenn, első teendő a cukorbeteg diéta, a cukorbeteg étrend összeállítása. “Életed az orvosságod” – ahogy dr. Oláh Andor orvos-természetgyógyász mondta.

A cukorbetegség tünetei kezelésekor és az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség gyógyításakor bármilyen természetes módszer, így a gyógytea, gyógyteák kiegészítő terápia lehet! A cukorbetegség kutatásának eredménye a négy havi vegyszermentes teakeverék cukorbetegeknek.

Rigó István tanuló természetgyógyász, gyógynövény-őstermelő: +36 20 386 04 78.
Kistermelői regisztrációs szám: 09 T 299. Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Élelmiszer-felügyeleti engedély szám: AA2242796. Rigó teák székhelye: 3300 Eger, Törvényház utca 25.

A cukorbetegség kutatási eredményeként bemutatjuk, milyen gyógynövényeket érdemes beletenni a cukorbetegek teakeverékébe és azt hogyan alkalmazzák. Visszajelzések a cukorbetegek teafogyasztásával kapcsolatos állapotváltozásairól.