Ciszták, mióma, endometriózis - Hölgyi tea Hölgyi tea, tanácsok: ciszta, mióma, endometriózis esetén

Hölgyi teakeverék ciszta, mióma, endometriózis
Petefészek ciszta, ciszták, mióma, endometriózis, hölgyi tea.
Hölgyi tea, palástfű tea cisztára, miómára, endometriózisra. Petefészek ciszta, ciszták, mióma, endometriózis esetén javasolt életmód és gyógynövényes tea.

Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék, gyógynövények és életmód tanácsok ciszta, ciszták, mióma, endometriózis természetes kezelésére

Ciszták, (petefészek ciszta, PCOS, mellciszta, hüvelyciszta és egyéb hormonérzékeny ciszta) mióma, endometriózis esetén a Hölgyi tea javasolt és természetes életmódtanácsok.

HASZNOS ÉLETMÓD TANÁCSOK
ciszták, PCOS, mióma, endometriózis természetes öngyógyulásáért, kattintson IDE!!

Nem valami ellen, hanem valamiért tegyük a dolgunkat. Nem értünk egyet “a ciszták, miómák, endometriózis ellen” kifejezésekkel, megközelítéssel. Ezért a mióma, ciszta, policisztás ovárium szindróma és endometriózis természetes gyógyulásáért gyűjtöttük össze a fenti linken testi-lelki életmódtanácsainkat.

 

FIGYELEM! SZABADSÁG
December 6-a az utolsó csomagfeladás időpontja. Hosszabb szabadságra megyek. Legközelebb 2019. január 2-án dolgozom. Köszönöm türelmét és ez idő alatt, kérem, ne utaljanak pénzt a számlára. Januárban továbbra is – megújulva – várjuk megrendeléseiket, kérdéseiket.


TANÁCS – Mennyit igyak a
HÖLGYI TEÁBÓL?

Napi 2 bögrével igyon a Hölgyi teából alapteakúraként három hónapon keresztül
– mióma
– PCOS – policisztás ovárium szindróma
– mellciszta
– 5 cm-nél nagyobb ciszta
– endometriózis vagy
– erős görcsök esetén. (főétkezések előtt éhgyomorra, fél órával)
A palástfű teából elegendő a 15-26. napok között egy bögrével inni.

 

VIDEÓ ciszták, miómák, endometriózis öngyógyulásáért a mellékvesék támogatásával

 

“Feladatunk a bennünk lakozó orvost támogatni.” Hippokratész – ajánlott gyógynövényes teakeverék kúra.

1. Hölgyi teakeverék

Összetevői: körömvirág, szurokfű- és apróbojtorján virágos hajtás, borsmenta- és citromfűlevél, palástfű- és orbáncfű virágos hajtás.

Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, amely különösen javallott ciszták, miómák, PCOS, egyéb daganatok, endometriózis esetére! A Hölgyi tea segíthet az élet próbáit elviselni, megoldani és lelki nyugalmat, tetterőt kölcsönöz a Hölgyeknek. A ciszta elleni tea megfogalmazással nem értünk egyet, mert nem valami ellen dolgozunk, hanem valamiért. Jelen esetben a ciszta, mióma vagy endometriózis természetes öngyógyulásáért, amit a gyógyulási visszajelzések alapján a Hölgyi tea és a palástfű tea elősegíthet. A gyógyult Hölgyek, ezért ciszta elhajtó teának is nevezik a Hölgyi teakeveréket.

Éhgyomorra reggel vagy bármely főétkezés előtt legalább fél órával 3 dl forrásban lévő vízzel leforrázni 1 evőkanál teakeveréket, fedő alatt 15 percig áztatni, leszűrni és ízesítés nélkül meginni. Napi adag: 1-3 bögre. Endometriózis, mióma, PCOS, 5 cm-nél nagyobb ciszta vagy mellciszta esetében NAPI 2 bögre javasolt!

Figyelem! Áldott állapotban illetve szoptatás és 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javaslunk! Az orbáncfű miatt bármilyen gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra! Orális fogamzásgátló vagy vérhígító illetve pánikbetegségre szedett gyógyszer szedésekor kicseréljük az orbáncfüvet másik gyógynövényre, így ezen gyógyszerek mellett is biztonsággal iható a Hölgyi tea. Kérjük, ezen igényüket tearendeléskor előre jelezzék!

Hölgyi tea alapkúra: három hónap.
Három hónap teázás után érdemes megnéznünk, honnét-hova jutottunk el az öngyógyulásban (szakorvosi vizsgálat, kontroll ultrahang, illetőleg a közérzetben, a kísérő tünetek enyhülésében vagy megszűnésében). Ekkor lehet megalapozottan dönteni a további gyógynövényes teakúráról. Ezért is köszönjük, ha az érintettek visszajeleznek nekünk állapotváltozásukról.

Hölgyi tea adagolási javaslat és ár:

NAPI 2 bögrével:

 • Mióma
 • Mellciszta
 • 5 cm-nél nagyobb ciszta
 • PCOS vagyis policisztás ovárium szindróma
 • Endometriózis illetve
 • Erős görcsök esetén a Hölgyi teából napi két bögrével fogyasszon! (főétkezések előtt éhgyomorra, fél órával)
  A palástfű teából elegendő a 15-26. napok között egy bögrével inni.

Ezen esetek valamelyikében a 3 havi alapteakúrája: 6 x 60 gramm Hölgyi tea, napi 2 bögrével számítva.
Ára: 12.600 Ft + választott fizetési mód.
Hölgyi tea ára, kapható kiszerelés: 60 gramm (kb. egy havi adag napi egy bögre teával számítva) 2100 Ft + szállítási díj.

***

NAPI 1 bögrével:
Ciszta esetén, ami 5 cm-nél kisebb.

Hölgyi teából javasolt alapkúra időtartama: három hónap. Ez 3 x 60 gramm Hölgyi teát jelent, napi egy bögrével számítva. Ára: 6300 Ft + választott fizetési mód. 

 

KÜLFÖLDRE is postázunk Hölgyi teát, részletek ide kattintva


Hölgyi tea vélemények – gyógyulások ciszta, ciszták, mióma, endometriózis

Visszajelzések műtétek elmaradásáról ciszta, mióma eltűnéséről, csökkenéséről »


A gyógytea ciszta ellen, mióma ellen vagy endometriózis ellen
megfogalmazásokkal nem értünk egyet, mivel nem valami ellen folyik életünk és tetteink, hanem valamiért. A gyógytea ciszta, mióma ellen megközelítés helyett a Hölgyi egészségért, a petefészkek, az anyaméh (uterus) és a többi női nemi szerv egészségéért javasoljuk a gyógynövényes Hölgyi teakeveréket fogyasztani.

GYIK: Petefészek ciszta, mióma vagy endometriózis kezelése műtét nélkül lehetséges?
A Hölgyi tea visszajelzések alapján sok esetben maradtak el műtétek, ezért ciszta elhajtó teának is nevezik.

Hölgyi tea személyes átvétel
– Egerben és

Budapesten lehetséges

Egri átvételnél – kérjük előzetesen telefonáljon: +36 20 386 04 78. Ára: 2100 Ft/60 gramm.
Budapesten a Zsendice Sajtboltban kapható
1054 Belvárosi piac, Hold utca 13. fsz. 11. Ára: 3000 Ft/60 gramm. +36 70 703 91 54.

A Hölgyi teából javasolt alapkúra

 • 5 cm-nél kisebb ciszták esetén: 3 x 60 gramm, napi egy bögrével.
 • 5 cm-nél nagyobb cisztánál vagy mellcisztánál, miómánál, policisztás ovárium szindrómánál és/vagy endometriózisnál, illetve erős görcsöknél az alapkúra: 6 x 60 gramm, napi két bögre teázást javaslunk!

Hölgyi tea vélemények – mióma, PCOS, ciszták, endometriózis természetes kezelése:

Visszajelzések műtétek elmaradásáról ciszta, mióma eltűnéséről, csökkenéséről »


2. Palástfű tea

Ezt nem minden nap, hanem csak a ciklus 15. napjától a 26. napjáig 17 és 19 óra között a vesemeridián maximális szervórájában érdemes inni. A palástfű teából is forrázatot készítünk. A palástfű tea elkészítése, adagolása: 1 evőkanál palástfüvet leforrázunk 3 dl forrásban lévő vízzel, fedő alatt 15 percig állni hagyjuk, majd szűrjük és ízesítés nélkül elkortyolgatjuk. A palástfű tea adagja ezeken a napokon, 1 x 3 dl.
Ha a menzesz (havi menstruációs vérzés) már nincs vagy nem rendszeres, akkor a számítást a Holdhoz kell viszonyítani, vagyis telihold vagy újhold napja jelenti a menstruációs ciklus első napját és ettől számítva a 15-26. napok között javallott inni külön a palástfű teát. A fent írt tanácsokat érdemes szem előtt tartani bármilyen ciszta, beleértve a policisztás ovárium (petefészek) szindróma: PCOS, más nevén Stein-Leventhal szindróma, mióma vagy endometriózis esetén is!

Hölgyi tea a szervezet öngyógyító és harmonizáló folyamatait segítheti: ciszták,mellciszta, hüvelyciszta,  miómák (méhfibrómák, myoma), az anyaméh vagyis az uterus jóindulatú daganatai; PCOS, egyéb hormonérzékeny daganatok és endometriózis esetén.

Nőgyógyászati daganatok és elváltozások (ciszta, mióma, endometriózis) esetén a Hölgyi tea mellé még palástfű teát igyanak! Palástfű teát külön nem tudunk küldeni.

A Hölgyi tea és a palástfű tea fogyasztása együttesen javasolt: ciszta, petefészek ciszta, PCOS (policisztás ovárium szindróma), emlő ciszta, hüvely ciszta és egyéb ciszták, miómák, endometriózis és jóindulatú vagy rosszindulatú hormonérzékeny daganatok esetén.

Hölgyi tea ára, kapható kiszerelés: 60 gramm (kb. egy havi adag napi egy bögre teával számítva) 2100 Ft + szállítási díj.

Rendelési és szállítási információk itt »

Hölgyi tea cisztára, miómára, endometriózisra. Petefészek ciszta, ciszták, mióma, endometriózis esetére.

Petefészek ciszta, ciszták, mióma, endometriózis, hölgyi tea

Hölgyi tea vélemények

Visszajelzések műtétek elmaradásáról ciszta, mióma eltűnéséről, csökkenéséről »

A Hölgyi tea gyógynövényes teakúráról pozitívak a visszajelzések. Az öngyógyulási idő személyenként eltérő, ahogy a Hölgyek életvitele is különböző. Az általános tapasztalat szerint ez három-kilenc hónap között mozog, bár több esetben voltak rövidebb idő alatt is eredmények. Petefészek ciszta, méhmióma kezelése műtét nélkül lehetséges? A visszajelzések alapján sok esetben maradnak el műtétek.

Figyelem! A gyógynövények, a gyógynövényes teák, teakeverékek, beleértve a Hölgyi tea gyógynövényes teakeveréket és a palástfüvet is, nem helyettesítik a helyes és kiegyensúlyozott étrendet, az egészséges életvitelt és a szakorvosi vizsgálatokat vagy gyógyszeres terápiákat!


Hölgyi tea rendelés ciszta, ciszták, mióma, endometriózis kiegészítő természetes kezelésére

Írj nekünk: kérd díjmentes tanácsainkat vagy rendelj Hölgyi teát!

Tearendelés, díjmentes tanácsadás, kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Mobilszám (kötelező)

Tárgy (kötelező)

Szállítási cím (rendelés esetén)

Üzenet (kötelező)
(Tearendelés esetén kérjük itt írja meg a tea nevét!)

Hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolattartás céljából a szolgáltató az általam megadott személyes adataimat felhasználja.
Elolvastam és tudomásul vettem az Adatkezelési tájékoztató és szabályzat tartalmát

A következő adatokat kérjük megírni:

 • gyógynövényes tea neve
 • rendelt mennyiség
 • szállítási cím
 • fizetési mód
 • telefonszám
 • születési dátum (év, hónap, nap)
 • testmagasság, testsúly
 • jelenlegi és korábbi betegségek
 • tünetek, panaszok
 • széklet milyen (hasmenésre vagy szorulásra hajlamos-e)
 • hogyan alszik (könnyen elalszik, végigalussza-e az éjszakát, vagy felébred és felkel pisilni, utóbbi esetén ez általában 1-3 óra között vagy más időpontban történik, továbbá pihenten ébred?)
 • és ha van/volt: milyen gyógyszeres kezelés, beleértve a fogamzásgátló tablettát is?
 • jellemző-e, hogy valamin, amin már nem kellene gondolkodnia, mégis körkörösen vissza-visszatér rá fejben?
 • személyes tanácsadás Egerben: időpontot kérhetsz ezen a kapcsolatfelvételi űrlapon, illetve
 • bejelentkezhetsz telefonon is vagy kérheted telefonos tanácsadásunkat az alábbi számon:
  +36 20 3860478

Banki adatok előreutaláshoz:

 • Kedvezményezett neve: Rigó István
 • Számlaszám:
  10403954-80495248-50571002
 • Bank neve: K&H Bank

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet harmonizáló és öngyógyító folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Szakmai cikkek: ciszta, mióma, endometriózis

velemenyek_4
Ciszta, mióma, endometriózis
no

“Az ember legjobb gyógyszere az ember maga. A legnagyszerűbb gyógymód a szeretet.” Paracelsus