Ciszták, mióma, endometriózis - Hölgyi tea Hölgyi tea, tanácsok: ciszta, mióma, endometriózis esetén

Hölgyi tea 60 g-os zacskó cimkéje

Hölgyi tea gyógynövényes teakeverék és életmód tanácsok

Az Égalattiban, a Földön idelenn mindennek eljön a maga ideje.

Ciszták, (petefészek ciszta, PCOS, mellciszta, hüvelyciszta és egyéb hormonérzékeny ciszta) mióma, endometriózis esetén javasolt életmódtanácsok http://gyogynoveny-eger.hu/szakmai-cikk/ciszta-mioma-endometriozis/mit-tehetnek-holgyek-ciszta-mioma-endometriozis-eseten/
és gyógynövényes teakeverék kúra:

1. Hölgyi teakeverék

Összetevői: körömvirág, szurokfű- és apróbojtorján virágos hajtás, borsmenta- és citromfűlevél, palástfű- és orbáncfű virágos hajtás.

Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, amely különösen javallott ciszták, miómák, PCOS, egyéb daganatok, endometriózis esetére! A Hölgyi tea segíthet az élet próbáit elviselni, megoldani és lelki nyugalmat, tetterőt kölcsönözni a Hölgyeknek.

Éhgyomorra reggel vagy bármely főétkezés előtt legalább fél órával 3 dl forrázatot, 1 evőkanál teafűvel javasolt elkészíteni, fedő alatt 15 percig áztatva, majd ízesítés nélkül meginni.

Hölgyi teából javasolt kúra időtartama: három hónap. Ez 3 x 60 gramm Hölgyi teát jelent. Árban: 6300 Ft + választott fizetési mód. Három hónap teázás után érdemes megnéznünk, honnét-hova jutottunk el az öngyógyulásban (szakorvosi vizsgálat, kontroll ultrahang, illetőleg a közérzetben, a kísérő tünetek enyhülésében vagy megszűnésében). Csak ebben az esetben lehet megalapozottan dönteni, további gyógynövényes kúráról. Ezért is köszönjük, ha az érintettek visszajeleznek nekünk állapotváltozásukról.

Figyelem! Áldott állapotban illetve szoptatás és 12 éves kor alatt másik gyógynövényes teakeveréket javaslunk! Az orbáncfű miatt bármilyen gyógyszer bevétele és a tea fogyasztása között teljen el legalább két óra!

Többen kérdezik: Petefészek ciszta, mióma vagy endometriózis kezelése műtét nélkül lehetséges?
A visszajelzések alapján sok esetben maradnak el műtétek.

Hölgyi teakeverék vásárlás személyes átvétellel Egerben lehetséges.
Kérjük, előzetesen telefonáljon: +36 20 386 04 78.

Hölgyi tea vélemények

Visszajelzések műtétek elmaradásáról ciszta, mióma eltűnéséről, csökkenéséről »

2. Palástfű tea

Ezt nem minden nap, hanem csak a ciklus 15. napjától a 26. napjáig 17 és 19 óra között a vesemeridián maximális szervórájában érdemes inni. A palástfű teából is forrázatot készítünk. A palástfű tea elkészítése, adagolása: 1 evőkanál palástfüvet leforrázunk 3 dl forrásban lévő vízzel, fedő alatt 15 percig állni hagyjuk, majd szűrjük és ízesítés nélkül elkortyolgatjuk. A palástfű tea adagja ezeken a napokon, 1 x 3 dl. Ha a menzesz (havi menstruációs vérzés) már nincs vagy nem rendszeres, akkor a számítást a Holdhoz kell viszonyítani, vagyis telihold vagy újhold napja jelenti a menstruációs ciklus első napját és ettől számítva a 15-26. napok között javallott inni külön a palástfű teát. A fent írt tanácsokat érdemes szem előtt tartani bármilyen ciszta, beleértve a policisztás ovárium (petefészek) szindróma: PCOS, más nevén Stein-Leventhal szindróma, mióma vagy endometriózis esetén is!


Hölgyi tea a szervezet öngyógyító és harmonizáló folyamatait segítheti: ciszták, miómák: méhfibrómák (myomák), az anyaméh vagyis az uterus jóindulatú daganatai; PCOS, egyéb hormonérzékeny daganatok és endometriózis esetén.

Nőgyógyászati daganatok és elváltozások (ciszta, mióma, endometriózis) esetén a Hölgyi tea mellé még palástfű teát igyanak! Palástfű teát külön nem tudunk küldeni.

A Hölgyi tea és a palástfű tea fogyasztása együttesen javasolt: ciszta, petefészek ciszta, PCOS (policisztás ovárium szindróma), emlő ciszta, hüvely ciszta és egyéb ciszták, miómák, endometriózis és jóindulatú vagy rosszindulatú hormonérzékeny daganatok esetén.

A Hölgyi teából javasolt teakúra időtartama: három hónap. Ez 3 x 60 gramm Hölgyi teakeveréket jelent.
A három havi teakúra ára: 6300 Ft + szállítási díj
előreutalás esetén 1200 Ft a szállítási díj
utánvét esetén 1950 Ft a szállítási díj

Hölgyi tea ára, kapható kiszerelés
60 gramm (kb. egy havi adag napi egy bögre teával számítva) 2100 Ft + szállítási díj
előreutalás esetén 1200 Ft a szállítási díj
utánvét esetén 1950 Ft a szállítási díj

Rendelési és szállítási információk itt »

Hölgyi tea, 60-g-os zacskóHölgyi tea vélemények

Visszajelzések műtétek elmaradásáról ciszta, mióma eltűnéséről, csökkenéséről »

A Hölgyi tea gyógynövényes teakúráról pozitívak a visszajelzések. Az öngyógyulási idő személyenként eltérő, ahogy a Hölgyek életvitele is különböző. Az általános tapasztalat szerint ez három-kilenc hónap között mozog, bár több esetben voltak rövidebb idő alatt is eredmények. Petefészek ciszta, méhmióma kezelése műtét nélkül lehetséges? A visszajelzések alapján sok esetben maradnak el műtétek.

Figyelem! A gyógynövények, a gyógynövényes teák, teakeverékek, beleértve a Hölgyi tea gyógynövényes teakeveréket és a palástfüvet is, nem helyettesítik a helyes és kiegyensúlyozott étrendet, az egészséges életvitelt és a szakorvosi vizsgálatokat vagy gyógyszeres terápiákat!


Hölgyi tea rendelés ciszta, mióma, endometriózis kiegészítő természetes kezelésére

Írj nekünk: kérd díjmentes tanácsainkat vagy rendelj Hölgyi teát!

Tearendelés, díjmentes tanácsadás, kapcsolat

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Mobilszám (kötelező)

Tárgy (kötelező)

Szállítási cím (rendelés esetén)

Üzenet (kötelező)

 • gyógynövényes tea neve
 • rendelt mennyiség
 • szállítási cím
 • fizetési mód
 • telefonszám
 • születési dátum (év, hónap, nap)
 • testmagasság, testsúly
 • jelenlegi és korábbi betegségek
 • tünetek, panaszok
 • széklet milyen (hasmenésre vagy szorulásra hajlamos-e)
 • hogyan alszik (könnyen elalszik, végigalussza-e az éjszakát, vagy felébred és felkel pisilni, utóbbi esetén ez általában 1-3 óra között vagy más időpontban történik, továbbá pihenten ébred?)
 • és ha van/volt: milyen gyógyszeres kezelés, beleértve a fogamzásgátló tablettát is?
 • jellemző-e, hogy valamin, amin már nem kellene gondolkodnia, mégis körkörösen vissza-visszatér rá fejben?
 • személyes tanácsadás Egerben: időpontot kérhetsz ezen a kapcsolatfelvételi űrlapon, illetve
 • bejelentkezhetsz telefonon is vagy kérheted telefonos tanácsadásunkat az alábbi számon:
  +36 20 3860478

A következő adatokat kérjük megírni:

Banki adatok előreutaláshoz:

 • Kedvezményezett neve: Rigó István
 • Számlaszám:
  10403954-80495248-50571002
 • Bank neve: K&H Bank

Figyelem! A gyógynövényes teák, teakeverékek a szervezet harmonizáló és öngyógyító folyamatait segíthetik elő, ám az orvosi vizsgálatokat, ellátást, valamint az esetleges gyógyszeres kezelést nem helyettesíthetik.

Szakmai cikkek: ciszta, mióma, endometriózis

velemenyek_4
Ciszta, mióma, endometriózis
no

“Az ember legjobb gyógyszere az ember maga. A legnagyszerűbb gyógymód a szeretet.” Paracelsus